TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Maandag 27 mei

In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Liefde voor Muziek’, 20u35 op VTM. 

‘Liefde voor Muziek’ is nog steeds dé muzikale show van het moment. De zeven artiesten steken elkaars hits in een nieuw jasje, en dat is ook dit keer niet anders. Vanavond aan de beurt: de songs van Stef Kamil Carlens. Laura Tesoro, Ilse DeLange, Bart Kaëll, Kommil Foo, Jan Leyers en Milow coveren elk op hun eigen manier een nummer van de zanger.

VTM

‘Love Island’, 21u30 op VIER.

Viktor Verhulst en Holly Mae Brood verwelkomen op Love Island een groep sexy, jonge singles met maar één doel: de ware liefde vinden. Ze zijn op zoek naar hun perfecte match, maar zoals wel vaker loopt die zoektocht zelden over rozen.

Joel Hoylaerts / Photonews

‘Terug naar Siberië’, 21u15 op Eén

Martin Heylen ondergaat de klimaatschokken van Siberië: eerst een koude douche, dan een sprong in een warmwaterpoel bij min twintig graden Celsius. Diep in Rusland stuit hij op een eenzaam vrouwenhart en een nijpend tekort aan mannen.

Terug naar Siberië
VRT Terug naar Siberië

‘Matroesjka’s’, 20u35 op Q2

Na de begrafenis van John Dockx hebben Vincent en Ray een moeilijk gesprek. Vincent doet Ray een heel onverwacht voorstel. Eddy komt meer en meer in het nauw te zitten. Hij wordt beschuldigd van gerommel met de boekhouding en, erger nog, met de inkomsten van de club. Jan Verplancke speelt zijn intrigantenrol nu voluit. Ray zet Kalinka aan de deur. Kalinka voelt zich vernederd en wil wraak.

rvReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.