TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Koen De Graeve achter de schermen van het nieuwe VTM-programma 'Studio Tarara'.
Medialaan Koen De Graeve achter de schermen van het nieuwe VTM-programma 'Studio Tarara'.
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Rond de Noordzee’, 20u35 op Een

‘Rond de Noordzee’ met Arnout Hauben
© VRT - 2019 ‘Rond de Noordzee’ met Arnout Hauben

Ben jij altijd al benieuwd geweest naar de geschiedenis van ‘onze’ Noordzee, maar ben je ook te lui om een boek open te slaan? Dan heb je geluk, want vanaf vanavond gaat Een van start met ‘Rond de Noordzee’, de nieuwste reportagereeks van Arnout Hauben. Vanavond is te zien hoe Arnout - samen met z’n reismakkers Philippe en Ruben - z’n reis aanvat in Brugge.

‘Studio Tarara’, 20u35 op VTM

Vergis je niet: hoewel ‘Studio Tarara’ het meest recente geesteskind is van productiehuis Shelter - die met ‘Wat als?’, ‘Safety First’, ‘Benidorm Bastards’ en ‘Hoe zal ik het zeggen?’ vooral bekend staan om hun komische producties - is ‘Studio Tarara’ veeleer een dramareeks. Het verhaal begint met een feestje voor Babs (Lauren Versnick), de kleedster van het in 1993 populaire sketchprogramma ‘Studio Tarara’. Maar wat een gezellig drankfestijn moet zijn, loopt door een iemand al gauw uit de hand...

‘Temptation Take-Off’, 20u35 op Vijf

Groepsfoto koppels Temptation Island
RV Groepsfoto koppels Temptation Island

Vanaf vrijdag is ‘Temptation Island’ ein-de-lijk weer terug op televisie. En omdat ze bij Vijf klaarblijkelijk doorhadden dat we echt geen drie dagen meer kunnen wachten, zenden ze vanavond al ‘Temptation Take-Off’ uit, waarin Goedele Liekens enkele opmerkelijke figuren uit de voorbije seizoenen ontvangt én ons al een sneak preview geeft van wat er komen gaat. Dolletjes!

‘Shetland’, 22u op BBC 1

Weetje van de dag: op de Shetlandeilanden lopen niet alleen pony’s rond, er worden ook moorden gepleegd. Althans, dat is toch wat de makers van ‘Shetland’ ons willen doen geloven. Vanavond gaat op BBC 1 alweer het vijfde seizoen van start. Dit keer zijn het de aangespoelde lichaamsdelen van een jonge Nigeriaan die de Schotse speurneuzen moeten onderzoeken...
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.