TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Zondag 5 mei

De Mol
VIER De Mol
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Twee Tot De Zesde Macht’, 20u op Eén

Jeroen Meus, Twee Tot De Zesde Macht
VRT Jeroen Meus, Twee Tot De Zesde Macht

Ondertussen is tv-kok Jeroen Meus al voor de elfde keer aan zet als quizmaster in ‘Twee Tot De Zesde Macht’. Vanavond krijgt Jeroen met Guga Baul en Jelle De Beule twee grappige mannen over de vloer. Twee grappige vrouwen vinden was een te moeilijke opdracht, denken wij dan.

‘De mol’, 20u15 op Vier

De Mol - Gilles De Coster
Photonews De Mol - Gilles De Coster

Ook dit jaar presenteerde Gilles De Coster de zoektocht naar de mol. Deze keer ging die speurtocht niet door in Latijns-Amerika, maar wel in Vietnam. Vanavond weten we eindelijk wie de mol is. Dolletjes!

‘De gevaarlijkste wegen van de wereld’, 20u15 op NPO 3

Getty Images/iStockphoto

Toegeven: wie bij ons in de auto kruipt, heeft helemaal geen gevaarlijk wegennet nodig om wagenziek uit te stappen, maar dat wil niet zeggen dat we niet gefascineerd zijn door het Nederlandse realityprogramma. Zo trekken zangeres Shirma Rouse en fitgirl/actrice Fajah Lourens dit keer naar de Balkan, meer bepaald naar Bosnië en Herzegovina. Daar kunnen ze nog duidelijk de sporen van de Bosnische Burgeroorlog - die duurde van 1992 tot 1995 - zien. Tijdens hun tocht hebben ze het onder meer over vrouwelijkheid en discriminatie. Interessante tv, da’s wel het minste dat je hierover kan zeggen!
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.