TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Zaterdag 27 april

Staf Coppens - Dat belooft voor later
rv Staf Coppens - Dat belooft voor later
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

Dat Belooft voor Later, 20u30 op VTM

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Staf trekt met Frauke, Pablo en Meysam naar de dierenarts. In de villa spelen ze een dierenquiz en wordt hun nieuwsgierigheid op de proef gesteld door een snoepautomaat.

Meet the Parents21u25 op Eén

Robert De Niro en Ben Stiller
RV Robert De Niro en Ben Stiller

Verpleger Greg Focker (Ben Stiller) zou niets liever willen dan met kleuterleidster Pam Byrnes in het huwelijksbootje te stappen. In haar familie is het echter de traditie dat de aanstaande echtgenoot de vader van de bruid plechtig om de hand van zijn dochter vraagt. Dit is niet zomaar een formaliteit: de familie Byrnes is nogal excentriek en als voormalig CIA-agent onderwerpt vader Jack (Robert De Niro) zijn toekomstige schoonzoon zelfs aan een test met een leugendetector. 

The Hunger Games: Catching Fire, 20u25 op VIER

Jennifer Lawrence
TRbeeld Jennifer Lawrence

Een jaar nadat ze de 74ste Hunger Games wonnen, vertrekken Katniss (Jennifer Lawrence) en Peeta (Josh Hutcherson) op een tournee door alle districten. Vlak voor hun vertrek krijgt Katniss het bezoek van president Snow. Hij vreest dat de daden van Katniss en Peeta tijdens de Games de kiemen hebben gezaaid voor een opstand. Hij eist dat het duo tijdens hun reis het opborrelende ongenoegen tegen zijn bewind de kop indrukt. Zoniet zullen er represailles volgen tegen hun respectieve families. Ondertussen wordt alles in gereedheid gebracht voor de nieuwe editie van de Hunger Games.

King Arthur, 20u40 op CAZ

Clive Owen
SBS Clive Owen

Het jaar 467. Na de ineenstorting van het Romeinse Rijk trekken de Romeinen zich terug van de Britse eilanden. Onder hen ook de Sarmatische ruiters onder leiding van Arthur (Clive Owen), die dienst doen als hulptroepen van de Romeinen. Ze vechten voor een vreemde vorst in een vreemd land en willen niets liever dan naar huis gaan. Maar voordat ze in vrijheid worden gesteld, krijgen Arthur en zijn ridders van de ronde tafel - Lancelot, Galahad, Bors, Tristan en Gawain - een laatste opdracht: in het gebied waar net een Saksische invasie heeft plaatsgevonden, moeten ze een beschermeling van de paus redden.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.