TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Zaterdag 11 mei

rv
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Paradise Trips’, 23u25 op VTM

Wat krijg je als je een norse buschauffeur op een goa dropt? Wij hadden eerlijk gezegd de moet niet om het uit te zoeken, maar in ‘Paradise Trips’ krijgen we alvast een beeld van hoe dat er zou kunnen uitzien...

‘The Hunger Games: Mockingjay Part 2', 20u25 op Vier

Geen fan van trippende buschauffeurs? Dan kan je gelukkig nog altijd naar ‘The Hunger Games: Mockingjay Part 2' kijken. Daarin wil Katniss (Jennifer Lawrence) haar wereld andermaal bevrijden van de slechteriken. 10/10 voor inzet!

‘Manhunt’, 22u40 op NPO 2

Manhunt
RV Manhunt

Een nieuwe misdaadserie, dus wij zijn - zoals te verwachten viel - weer enthousiast. Dit keer draait het om een Londense vrouw die dodelijk gewond wordt aangetroffen...

‘Duncan Laurence, op weg naar het songfestival’, 22u op NPO 3

ANP

Onder het motto ‘keep your friends close, but keep your enemies closer’ willen we vanavond ook graag deze documentaire aanraden over Duncan Laurence, de Nederlandse inzending voor het Eurovisiesongfestival 2019. Volgens experten een van de grote kanshebbers op de overwinning, maar dan zal hij - uiteraard - nog voorbij onze Eliot moeten proberen geraken!
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.