TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Lucy Boynton en Rami Malek in ‘Bohemian Rhapsody’
Photo News Lucy Boynton en Rami Malek in ‘Bohemian Rhapsody’
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Bohemian Rhapsody’, vanaf vandaag op Proximus en Telenet

Vannacht won acteur Rami Malek de Oscar voor beste acteur dankzij z’n briljante vertolking van Freddie Mercury in ‘Bohemian Rhapsody’. De biografische film - die ook drie andere, minder belangrijke beeldjes in de wacht sleepte - is vanaf vandaag te bekijken via Proximus en Telenet. Waarschuwing: wij zijn niet verantwoordelijk voor de ‘Queen’-revival die zich straks in uw woonkamer afspeelt.

‘Blind Getrouwd’, 20u35 op VTM

Blind Getrouwd
VTM Blind Getrouwd

Dat een huwelijksreis niet hetzelfde is als het echte leven, mag wel blijken in ‘Blind Getrouwd’. Nadat de koppels hun huwelijksreis achter de rug hebben, start voor hen immers de volgende fase van het experiment: gaan samenwonen. En dat loopt niet bij iedereen van een leien dakje...

‘Weg met ons ma’, 21u45 op VTM

Weg Met Ons Ma: Ruth Beeckmans
VTM Weg Met Ons Ma: Ruth Beeckmans

Toegegeven: de meest avontuurlijke reis die wij met ons mama zouden maken is er eentje door de plaatselijke Ikea zonder mekaar kwijt te spelen in de gigantische gangen. Bij VTM zagen ze het - gelukkig - ietsje grootser. In de nieuwe reeks ‘weg met ons ma sturen ze een aantal BV’s met hun mama op een avontuurlijke reis. Ruth Beeckmans en haar mama Chrisje mogen de spits afbijten in Zuid-Afrika.

‘Topdokters’, 20u35 op Vier

Prof. dr. Gwen Swennen Stills uit topdokters - aflevering 3 2019
VIER Prof. dr. Gwen Swennen Stills uit topdokters - aflevering 3 2019

We geven het grif toe: wij hebben niets dan bewondering voor de artsen die aan bod komen in ‘Topdokters’. En da’s ook vanavond weer het geval. Deze aflevering draait rond  Gwen Swennen, een absolute autoriteit op het vlak van mond-, kaak- en aangezichtschirurgie.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Katrien Van Vosselen

    yes bohemian rhapsody eindelijk ….