TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Dinsdag 12 november

Andy op patrouille
VTM Andy op patrouille
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Het huis’, 20u40 op Eén

Hoera voor Eric Goens, want hij heeft alweer een nieuw seizoen gemaakt van z’n fel gesmaakte reportagereeks ‘Het huis’. Nadat vorige week politicus Theo Francken z’n hart op tafel legde, is het deze week de beurt aan zanger en presentator Niels Destadsbader. Al mag het een klein wonder heten dat Niels niet verloren is gereden, als we zijn uitspraken uit bovenstaand filmpje mogen geloven... 

‘Andy op patrouille’, 20u35 op VTM

Hij is flik, speelt flik in ‘De Buurtpolitie’ én mag nu naar het buitenland... om flikken in hun natuurlijke habitat te gaan inspecteren. Jep, must be ‘Andy op patrouille’. Dat is het nagelnieuwe programma van - jawel - Andy Peelman. Deze week trekt Andy naar Georgië om daar de ordehandhaving te gaan inspecteren. En dat blijkt daar toch een tikkeltje anders in elkaar te zitten...

‘Gold digger’, 22u00 op BBC 1

Een vrouw die iets begint met een veel jongere man. Voila, tot daar de korte inhoud van ‘Gold digger’, een nieuwe zesdelige Britse dramaserie waarin de hoofdrol weggelegd is voor actrice Julia Ormond. Zij kruipt in de huid van Julia Day, een vrouw die per toeval de veel jongere Benjamin tegen het lijf loopt. Ze worden verliefd en beginnen een relatie, maar de kinderen van Julia twijfelen aan Benjamin. Volgens hen is hij enkel op het geld van hun moeder uit. Of dat echt zo is, zal de komende weken moeten blijken! 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.