TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Woensdag 18 december

SBS
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Winteruur’, 22u10 op Canvas

Jan De Meuleneir / Photonews

‘Winteruur’ is ook nu nog steeds een literair magazine waarin Wim Helsen elke avond een gast uitnodigt voor een gesprek over zijn of haar favoriete tekst en de schoonheid van het  geschreven woord. Deze keer is het de beurt aan funny guy Geert Hoste. Wij zijn alvast benieuwd wat hij komt declameren...

‘Code van Coppens’, 20u35 op VTM

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Een escape room op tv, dat is de korte samenvatting van ‘Code van Coppens’, het nieuwste programma van Staf en Mathias Coppens. In deze achtste aflevering geven Staf en Mathias aan Ruth Beeckmans en Charlotte Timmers en Sven De Ridder en Rob Vanoudenhoven de opdracht om zich te ontpoppen tot echte avonturiers. Hierdoor komen ze terecht in een kamer vol puzzels, opdrachten en proeven, die ze om ter snelst tot een goed einde moeten brengen. Of ze dat net als Olga Leyers aanpakken (zie bovenstaand filmpje), kan je vanavond zelf ontdekken.

‘Bake Off kerstspecial’, 20u35 op VIER

SBS

Enkele weken geleden kroonde Jaline Vandromme zich tot winnares van ‘Bake Off Vlaanderen 2019’, maar speciaal voor Kerstmis hebben Wim Opbrouck en zijn juryleden Herman Van Dender en Regula Ysewijn hun tent nog eens opengezet voor een sfeervol bakfestijn. Deze keer nemen vier BV’s deel aan de wedstrijd: Tine Embrechts, Ben Segers, Cath Luyten en ‘De Slimste Mens’-jurylid Jeroom. Wij zijn alvast benieuwd wie van de vier zich de beste BV-bakker mag noemen!
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Patrick Verbelen

    De Tv's worden alsmaar beter, helaas kan dat van de programma's niet gezegd worden. Gewoon om te janken wat voor zooi er vandaag op het scherm komt.