TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Vrijdag 13 december

VTM
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Belgium’s Got Talent’, 20u40 op VTM

Nadat we ons wekenlang verbaasden over het (nog steeds) talrijk aanwezige talent van eigen bodem, moeten de deelnemers van ‘Belgium’s Got Talent’ opnieuw de strijd aangaan in de studioshows. Vanavond is dat al voor de zesde keer het geval. En eerlijk? Wij zijn nu al benieuwd of de acts van vanavond net zo magisch zijn als goochelaar Steven, die je in het bovenstaande filmpje kan bekijken...

‘The Team 2', 23u25 op VTM

Na ‘Belgium’s Got Talent’ geen zin om te zappen? Dan kan je ook blijven hangen voor het tweede seizoen van de Europese misdaadserie ‘The Team’. In de eerste reeks zorgde Veerle Baetens voor het tricolore element, in de tweede is die eer weggelegd voor Lynn ‘Paula Liekens’ Van Royen. Een logische keuze, als je het ons vraagt. Want als er iemand even straf is als Veerle, dan is het zij wel, toch? En nee, we gaan ook niet klagen dat VTM de reeks verzet heeft naar 23u25. Nu hebben we tenminste eens een reden om niet vroeg in ons bed te liggen!

‘Cars 3', 18u45 op Q2

Een animatiefilm over auto’s. Voila, nu weet u ongeveer alles over ‘Cars 3'. Graag gedaan!

‘The name of the rose’, 22u00 op BBC 2

Een adaptatie van Umberto Eco’s klassieker ‘De naam van de roos’? Meestal vinden wij het boek beter dan de film/reeks, maar in dit geval werden we verwend door BBC 2. Vanavond mogen we een laatste keer genieten van dit verhaal over soldaten, monniken en sterfgevallen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.