TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Maandag 8 juli

Dani Klein
EPA Dani Klein
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Belpop Classics: Vaya Con Dios’, 21u10 op Canvas

Vaya Con Dios
© VRT 2009 ñ Libelia De Splen Vaya Con Dios

Een gelegenheidsgroepje dat uitgroeide tot een van de meest succesvolle popgroepen die België ooit gekend heeft. Voila, dat is - kort uitgelegd - Vaya Con Dios. Wie de iets langere uitleg wil horen, moet vanavond om 21u10 afstemmen op ‘Belpop Classics’, dat wordt uitgezonden op Canvas.

‘Top Gear’, 22u25 op Q2

Top Gear
Photo News Top Gear

Ben jij alle herhalingen op tv grondig beu? Dan heb je geluk, want op Q2 gaat een nieuw seizoen van het autoprogramma ‘Top Gear’ van start. Dit keer trekken de presentatoren naar Noorwegen, waar ze de nieuwste stationwagens van Porsche en Ferrari gaan uittesten.

‘Love Island UK’, 22u30 op Vijf

Love Island
Joel Hoylaerts / Photonews Love Island

Nu Aleksandra en Denzel het allereerste seizoen van het Nederlands-Vlaamse ‘Love Island’ hebben gewonnen, haalt Vijf de originele Britse format boven. En daar hebben wij niets op tegen!

‘Dark Mon£y’, 22u op BBC 1

Hoe ver kan en mag je gaan voor geld? Dat is de premisse van ‘Dark Mon£y’, een nagelnieuwe BBC-reeks. Alles draait om Manny en Sam Mensah, een koppel dat het uiterst moeilijk heeft om de eindjes aan elkaar te knopen. Daarom aanvaarden ze een aanzienlijk bedrag van een bekende Hollywoodproducer om het misbruik van hun zoon Isaac te verzwijgen...
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.