TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Vrijdag 26 april

Koen Van Buggenhout
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘The Voice Van Vlaanderen’, 20u35 op VTM

VTM

De laatste zangduels worden vanavond uitgevochten, de kandidaten die vanaf volgende week aantreden in de liveshows van ‘The Voice van Vlaanderen’ zijn dus weldra bekend. Na de Blind Auditions, de Knockouts en de Battles blijven er zo nog 12 toppers over uit team Natalia, Alex, Koen en Bart. De liveshows worden volgende week afgetrapt, en voor de kandidaten wordt het allemaal hun vuurdoop op het grote podium.

‘Het eeuwige leven van Jan Mulder’, 22u30 op NPO1 

De onrechtvaardige gedachte dat het leven eindig is, zit Jan Mulder al tijden dwars. Daarom gaat hij in deze nieuwe, zesdelige reeks op zoek naar manieren om het leven te rekken of de dood zelfs te overwinnen. Die zoektocht brengt hem bij futuroloog Ian Pearson, die denkt dat een eeuwig ­leven in de toekomst mogelijk wordt voor ­iedereen die nu nog onder de veertig is.

‘Temptation Island’, 20u35 op VIJF

De koppels krijgen het steeds moeilijker om het vertrouwen in hun partners te behouden en er vallen dan ook harde woorden. De vrijgezellen gooien al hun troeven op tafel en het medisch rampenplan wordt zelfs afgekondigd. Wie houdt het hoofd koel en wie laat zich helemaal gek maken door de verleidelijke singles?

‘Noah’, 20u35 op VIER

De oudheid. Noah, een doorgewinterde strijder, magiër en genezer, krijgt elke nacht visioenen over een grote stortvloed die de wereld en de mensheid zal vernietigen. Gaandeweg begrijpt hij de boodschap die de Schepper hem stuurt. Noah begint daarop een ark te bouwen voor hem, zijn gezin en alle dieren om hen te beschermen tegen de nakende zondvloed.

‘Carlito’s Way', 21u20 op Canvas

Misdaaddrama van Brian De Palma (USA 1993) met Al Pacino (Carlito Brigante), Sean Penn (David Kleinfeld) en Penelope Ann Miller (Gail). New York City, 1975. De Puerto Ricaanse gangster Carlito ‘Charlie’ Brigante komt na vijf jaar vroegtijdig vrij, dankzij het ‘vakmanschap’ van zijn vriend en advocaat David Kleinfeld. Carlito wil voortaan op het rechte pad blijven en zich terugtrekken op de Bahama’s, samen met zijn grote liefde Gail. Maar wanneer zijn vriend Kleinfeld hem om een laatste gunst smeekt, voelt Carlito zich verplicht om te helpen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.