TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Sherlock Holmes (2009)
ALEX BAILEY Sherlock Holmes (2009)
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Blind Getrouwd’, 20u35 op VTM

Grote fan van trouwshows, maar heeft ‘Say yes to the dress’ geen geheimen meer voor jou? Dan kan je gelukkig nog terugvallen op het vierde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ op VTM. Daar krijg je vanavond immers de derde aflevering te zien. Wat er dit keer te zien valt? De laatste twee koppels die in het huwelijksbootje stappen en het begin van de huwelijksreis voor de vijf stellen.

‘Topdokters’, 20u35 op Vier

Prof. dr. Karel Decaestecker Stills uit topdokters - aflevering 3 2019
VIER Prof. dr. Karel Decaestecker Stills uit topdokters - aflevering 3 2019

Heb jij een broertje dood aan romantiek, maar is doktertje spelen wel jouw ding? Dan is ‘Topdokters’ op vier een uitstekend alternatief. Daarin volgen we dit keer ook professor en dokter Karel Decaestecker. De man doet iets met robotjes, maar de rest moet u zelf maar uitzoeken!

‘Sherlock Holmes’, 20u35 op Zes

Ja, we geven het toe: wij hebben een zwak voor Robert Downey Jr. Wij zijn dus zeer blij dat Zes vanavond ‘Sherlock Holmes’ uitzendt. Daarin kruipt Robert in de huid van - jawel - Sherlock Holmes en moet hij samen met z’n compagnon John Watson (Jude Law) een duistere samenzwering aan banden leggen. Of dat lukt, ontdek je vanaf 20u35!
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Van Cleemput

    Op RTBF zijn er vanavond 2, ja TWEE Schitterende Bridget Jones films. Ik kijk alvast!