TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Dinsdag 26 november

VTM
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Het huis’, 20u40 op Eén

© VRT 2019

Hoera voor Eric Goens, want hij heeft alweer een nieuw seizoen gemaakt van z’n fel gesmaakte reportagereeks ‘Het huis’. Nadat vorige week Dina Tersago haar hart op tafel legde, is het deze week de beurt aan Willy Sommers. Of dat, net als de voorbije weken, ook spannende televisie oplevert, ontdek je vanaf 20u40 op Eén.

‘Winteruur’, 22u50 op Canvas

AFP

‘Winteruur’ is ook nu nog steeds een literair magazine waarin Wim Helsen elke avond een gast uitnodigt voor een gesprek over zijn of haar favoriete tekst en de schoonheid van het  geschreven woord. Deze keer is het de beurt aan ‘Studio Tarara’-actrice Janne Desmet. Wij zijn alvast benieuwd wat zij komt declameren...

‘Andy op patrouille’, 20u40 op VTM

Hij is flik, speelt flik in ‘De Buurtpolitie’ én mag nu naar het buitenland... om flikken in hun natuurlijke habitat te gaan inspecteren. Jep, must be ‘Andy op patrouille’. Dat is het nagelnieuwe programma van - jawel - Andy Peelman. Onlangs trok Andy naar Georgië om daar de ordehandhaving te gaan inspecteren en schrok hij zich een bult dat ze daar geld moeten geven om de lift te laten werken, zoals je in bovenstaand filmpje kan zien. Deze week vertoeft Andy dan weer in Colombia, waar hij zich mee inzet in de strijd tegen de drugskartels...

‘Faroek’, 21u45 op VTM

Geen zin om de misdaad op z’n beloop te laten na ‘Andy op patrouille’? Dan hoef je niet eens te zappen, want na Peelman is het de beurt aan misdaadjournalist Faroek Özgünes. Die gaat in ‘Faroek’ - soms moet je het niet ver gaan zoeken om je programma een naam te geven - weer op zoek naar tips van kijkers, in de hoop dat op die manier enkele onopgeloste delicten toch een ontknoping kennen.

‘Mooier wordt het niet’, 22u00 op NPO3

ANP Kippa

Ze was al modeblogster en onderneemster, maar sinds kort mag de Nederlands-Iraanse Anna Nooshin ook presentatrice toevoegen aan haar CV. Dat is namelijk wat Nooshin doet in ‘Mooier wordt het niet’, een vierdelige reeks waarin ze de steeds groter wordende rol van schoonheid in de samenleving onderzoekt.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Patrick Verbelen

    Zullen we de TV vandaag maar uit laten, zoals "Doe maar" ooit zong, er is toch geen bal op de TV, zelfs geen film met Doris Day.