TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Zaterdag 30 maart

The Great Gatsby
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Ant-Man and the Wasp’, vanaf 21u op Play More Cinema

‘Ant-Man’ is misschien de meest onwaarschijnlijke superheld uit de gigantische Marvel-stal, maar hij levert wel de grappigste film op. ‘Ant-Man and The Wasp’ overdondert ons met stevige actiescènes, coole gadgets, opvallende rolletjes voor Michael Douglas én Michelle Pfeiffer, maar het is vooral de onweerstaanbare humor die aanstekelijk werkt en van deze prent een totaalspektakel maakt. Tel daar nog een perfect gecaste Paul Rudd - als hoofdpersonage Scott ‘Ant-Man’ Lang - bij en je hebt een onweerstaanbare film!

‘Dat belooft voor later’, 20u25 op VTM

Staf Coppens presenteert ‘Dat Belooft Voor Later’
dat Belooft Voor Later Staf Coppens presenteert ‘Dat Belooft Voor Later’

Staf Coppens, een hoop kinderen en candid camera. Voila, nu weet u ook deze week meteen waar u aan toe bent als u ‘Dat Belooft Voor Later’ wil kijken.

‘The Great Gatsby’, 20u25 op Vier

Ja, je kan  momenteel op een geheime locatie in Brussel naar de belevingsmusical ‘The Great Gatsby’ gaan kijken, maar je kan ook lui zijn en gewoon naar Vier zappen, waar ze de film uit 2013 nog eens op je loslaten. Regisseur Baz Luhrmann (die van ‘Moulin Rouge’, ja) slaagt er als geen ander in om de uitbundige sfeer en beklijvende tristesse van de jaren ‘20 van vorige eeuw zo goed te vatten. Eerlijk? Wij zagen het boek van F. Scott Fitzgerald zo voor onze neus tot leven komen... 

‘Kiri’, 22u40 op NPO 2

Meer zin in een misdaadreeks? Dan is de vierdelige serie ‘Kiri’ misschien wel iets voor jou. Daarin volgen we maatschappelijk werkster Miriam (Sarah Lancashire) en Kiri, een zwart meisje dat werd geadopteerd door een blank gezin. Miriam regelt dat Kiri zonder toezicht op bezoek mag bij haar biologische opa Tobi en diens tweede vrouw, maar tijdens dat bezoek verdwijnt Kiri...
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.