TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Zondag 21 juli

Ex on the Beach double dutch
RV Ex on the Beach double dutch
Tijdens de zomermaanden is er traditioneel weinig op de buis. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die u toch een leuke avond kunnen bezorgen. Veel kijkplezier!

‘Ex On The Beach: Double Dutch’, 21u30 op MTV

MTV

Helaas, pindakaas. Vorige week probeerde Elodie haar medekandidate Jamecia nog een hak te zetten door in haar koffer te pissen, maar dat liep mis. De beplaste koffer bleek immers die van Lisa te zijn, waardoor Elodie plots de paria werd van het huis. meer zelfs: ook haar liefje Harrie moet niets meer van haar weten. En dus lijkt het er sterk op dat Harrie er vanavond in slaagt om het balkje met exen eindelijk vol te krijgen. Doet ie het of doet ie het niet?

‘Tomorrow Never Dies’, 20u40 op VTM

Toegegeven: deze Bondfilm had ook een plaatselijke missverkiezing kunnen zijn. want wat wil James Bond (Pierce Brosnan) meer dan ooit? World peace, jawel.

‘Free Willy’, 20u30 op ZES

Een film met een eigenwijze orka in de hoofdrol. Zeg nu nog eens dat wij niet kort en bondig kunnen zijn!
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gilles Standaert

    Haja de domme jeugd. laatste keer dat ik heb gekeken is het niet de jeugd die zulke porgramma's in elkaar steekt, maar de zogezegde volwassenen.

  • Jef Smit

    Helaas, pindakaas. Vorige week probeerde Elodie haar medekandidate Jamecia nog een hak te zetten door in haar koffer te pissen, maar dat liep mis. De beplaste koffer bleek immers die van Lisa te zijn, waardoor Elodie plots de paria werd van het huis. Heb ik dit net echt gelezen?