TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Zaterdag 25 mei

Persbeelden 'Dode Hoek', film van Nabil Ben Yadir
RV Persbeelden 'Dode Hoek', film van Nabil Ben Yadir
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Dode Hoek’, 20u45 op VTM

JanDecleir in 'Dode Hoek’
RV JanDecleir in 'Dode Hoek’

Peter Van den Begin staat zoals wel vaker intens te acteren en zet een doorslecht personage neer gemodelleerd naar ex-commissaris en oud-Vlaams Belanger Bart Debie. De film, geregisseerd door de Franstalige regisseur Nabil Ben Yadir maar met een overwegend Vlaamse cast, gaat vanavond in première. 

‘Het grote debat’, 20u50 op Eén

Ivan De Vadder
Ivan De Vadder

Nog één keer halen alle Vlaamse partijvoorzitters het onderste uit de kan in wat voor hen het allerlaatste debat is in de aanloop naar de verkiezingen morgen. Als u nog niet weet wie uw Vlaamse, Europese en Federale stem verdient, wordt u vanavond misschien op de valreep nog iets wijzer.

‘Scream’, 23u00 op VIER

"Scream”
ap "Scream”

In de jaren 90 rolde er haast dagelijks een nieuwe horrorfilm van de band in Hollywood. Wes Craven’s insteek was echter origineler. Hij maakte een horrorfilm over horrorfilms en creëerde een ware hype die met talloze vervolgfilms en parodieën (de ene nog slechter dan de andere) bleef duren tot ver in het nieuwe millennium.

‘Dirty Grandpa’, 20u25 op Q2

Robert De Niro in 'Dirty Grandpa'
Lionsgate Robert De Niro in 'Dirty Grandpa'

Klasbak Robert De Niro laat zien dat hij gerust naast een strakke Zac Efron kan staan in deze geestige komedie over een energieke opa die zijn saaie kleinzoon leert feesten. De 73-jarige acteerlegende bewees tijdens de opnames trouwens dat hij zijn jonge tegenspeler zonder problemen of hulp op de schouders kon dragen.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Louis Bouduin

    Ooit heeft een politieke verslaggever, of drie misschien, rondgebazuind dat politici een programmapunt dienen te hebben en door te drukken, of dit op de agenda te krijgen. Sedertdien zijn die politici behoorlijk voorspelbaar en op het randje af zeer vervelend geworden. Zoals John Crombe met zijn gehamer op de mensen en hun pensioenen, om maar een iemand te noemen. Slaapverwekkende lui, helaas.