TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Woensdag 26 juni

‘Op naar de 100' met Marcel Vanthilt
‘Op naar de 100' met Marcel Vanthilt
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Op naar de 100!’, 20u40 op Eén

‘Foreeeeeeeeeeeever young, I want to be foreeeeeeeeeeeeever young’: Alphaville kweelde het, Marcel Vanthilt bedacht er een programma rond. Deze week krijgt Marcel onder andere advies van een 83-jarig lingeriemodel. Wij hopen vooral dat het Vanthilt niet op ideeën brengt...

‘Grillmasters’, 20u30 op Vier

Luc Appermont en Bart Kaëll jureren in ‘Grillmasters’.
TVA Luc Appermont en Bart Kaëll jureren in ‘Grillmasters’.

Iets grillen op de barbecue: het zou bijna een nationale sport mogen genoemd worden. En dus is het ook logisch dat er wedstrijden zijn om uit te zoeken wie nu het best zijn vlezeke kan laten bruinen. Zoals ‘Grillmasters’ bijvoorbeeld, waarvan het tweede seizoen volop in zwang is. Wereldkampioen barbecue - jep, that’s actually a thing - Peter De Clercq en groentechef Seppe Nobels gaan opnieuw op zoek naar het beste grillduo van Vlaanderen. Vanavond krijgen de heren trouwens hulp van Luc Appermont en Bart Kaëll. Zij zijn grote Azië-fans en kunnen dan ook uitstekend helpen oordelen welke duo’s de Aziatische keuken het best onder de knie hebben.

‘Brooklyn’, 20u40 op Vitaya

In dit romantische drama volgen we het wel en wee van Ellis (Saoirse Ronan), die in de jaren ‘50 de oversteek maakt van een klein dorpje in Ierland naar de Amerikaanse grootstad New York. Dan is de vraag natuurlijk of Ellis haar draai kan vinden in die heel nieuwe wereld... Voor u ons verwijt dat we voor een kleffe film kiezen: dit verhaal wordt naar een hoger niveau getild door het acteertalent van Saoirse. Het leverde haar immers zowel een Oscarnominatie als eentje voor de Golden Globes op. Een straffe madam in een straffe film? We dachten het wel!
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Eddy Vervaet

    Vind Marcel Van Thilt een toffe man.Een tv icoon!

  • jan van dessel

    Hopelijk voor Van Tielt wordt hij honderd jaar, zolang hij maar van het TV scherm verbannen wordt.