TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Maandag 24 juni

Pamela Anderson in 'Baywatch'
Wikia Pamela Anderson in 'Baywatch'
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘The Team’, 20u35 op Q2

Harald Bjørn (Lars Mikkelsen,li.) Jackie Müller (Jasmin Gerat,mitte),Alicia Verbeek (Veerle Baetens,re.)
Mathias Bothor [m] Christina Holzer, KNSK Harald Bjørn (Lars Mikkelsen,li.) Jackie Müller (Jasmin Gerat,mitte),Alicia Verbeek (Veerle Baetens,re.)

Op het tweede seizoen van ‘The Team’ - waarin Lynn Van Royen een van de hoofdrollen vertolkt - is het nog even wachten. Gelukkig haalde Q2 de afgelopen weken de eerste reeks vanonder het stof. In de dubbelaflevering van vanavond krijgen we zowel de ontknoping te zien als het Belgische platteland. De chauvinist in ons jubelt.

‘Baywatch: Panic at Malibu pier’, 19u40 op Zes

Een cultreeks waarbij acteertalent duidelijk niet primeerde op looks, maar wel eentje waar we gretig opnieuw naar kijken. Voila, we hebben ‘Baywatch’ kort omschreven.

‘Het uur van de wolf: Erwin Olaf - The legacy’, 20u35 op NPO 2

Erwin Olaf
EPA Erwin Olaf

Voor wie Erwin Olaf niet kent: de man is - na Anton Corbijn - waarschijnlijk de beroemdste fotograaf van Nederland. Zo mag hij onder andere de Nederlandse royals tot z’n klantenbestand rekenen. Naar aanleiding van Olafs zestigste verjaardag maakt hij in deze docu de balans op van z’n leven en werk. Ziedisnaarthetvogeltje!
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jan Van Gent

    'Het enorme TV aanbod' ???? Het zijn allemaal herhalingen van herhalingen die worden uitgezonden. Een echte schande als je ziet wat de mensen er voor moeten betalen dat we zo gesust worden met NIETS . Ik begrijp dat mensen naar Netflix massaal gaan kijken naar wat kan je anders nog 20e herhaling van FC de kampioenen wanneer gaan ze nu eens inzien dat dit voorbij is gewoon de beeldkwaliteit trekt al op geen bal meer.