TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Maandag 17 juni

I am legend - Will Smith
outnow I am legend - Will Smith
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Euphoria’, vanaf vandaag op Play & Play More

“Eu-phoooooooooooo-riaaaaaaaaaaa, forever ‘till the end of time. From now on, only you and I. We’re going up, up, up, up, up, up, up”: jep, wij kunnen dit songfestivalnummer van Loreen helemaal meekwelen. Al is dat nutteloze informatie, aangezien het hier over een heel ander ‘Euphoria’ gaat. En dan meer bepaald een reeks van HBO over een groepje jongeren en de problemen waar ze mee worstelen. Opmerkelijk aan deze reeks is niet alleen dat tienerster Zendaya de hoofdrol speelt, maar dat er met Hunter Schafer ook een transgenderactrice in meespeelt. Als dat Bo Van Spilbeeck maar niet op ideeën brengt, denken wij dan.

‘Love Island’, 21u30 op VIER

Joel Hoylaerts / Photonews

Wie de zoektocht naar de liefde het liefst aan anderen overlaat, heeft met ‘Love Island’ het perfecte programma beet. Daar zijn de kaarten immers opnieuw serieus door elkaar geschud. En aangezien we vandaag nogal muzikaal geïnspireerd zijn, is dit volgens ons het ideale moment om ‘Liefde is een kaartspel’ van Lisa del Bo nog eens op te diepen. Want Lisa wist het al dat liefde een kaartspel is, jongens en meisjes! Van dames én heren, nota bene! 

‘I Am Legend’, 20u35 op ZES

Meer zin in een film? Dan raden we je aan om vanaf 20u35 af te stemmen op ZES, want zij zenden het uitstekend ‘I Am Legend’ uit. Daarin vertolkt Will Smith de rol van wetenschapper Robert Neville. Hij blijkt immuun te zijn voor een virus dat heel New York heeft uitgeroeid/getransformeerd tot vreemdsoortige zombies. Niet zo tof natuurlijk, en ook best wel eenzaam. Neville gaat dan ook aan het werk om een vaccin in elkaar te knutselen en op die manier de wereld te redden. Allemaal in koor: ‘t is toch nen toffe hé!
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eddy Vervaet

  I Am Legend is top,maar al genoeg gezien.Love Island voor ongeletterden?Waarom?ok,het heeft geen inhoud.Het is gemaakt voor pubers en lokt kijkcijfers.Daar gaat het om...

 • pol van de velde

  Komt er nog iets op tv voor mensen MET hersencellen?

 • Bernard Swenden

  is er eigenlijk iemand die naar 'Love island' kijkt???

 • Henri Troyat

  Love Island? Niet mogen missen? Programma voor ongeletterden!