TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Dinsdag 11 juni

© VRT/BBC - 2019
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘De Columbus’, 20u40 op Eén

De Columbus met Jan Peumans
© VRT - Wim Lybaert De Columbus met Jan Peumans

Vorig jaar konden we al een eerste keer kennismaken met ‘De Columbus’, de reportagereeks van Wim Lybaert waarin hij er telkens met een andere gast op uit trekt in zijn tot mobilhome omgebouwde bus. Het lijkt dan ook amper te geloven dat Wim ondertussen al bijna een punt mag zetten achter het tweede seizoen. Nadat vorige week nobele onbekende Laurens Vanhulle mee op pad mocht met Wim, is het nu de beurt aan NVA-coryfee Jan Peumans. Of dat ook leuke televisie oplevert, ontdekt u vanaf 20u40 op Eén!

‘Baptiste’, 21u30 op Eén

BBC/Eén

Meer zin om Barbara Sarafian, Boris Van Severen en tal van andere toppers aan het werk te zien in een internationale spin-off van ‘The Missing’? Stem dan om 21u30 zeker af op Eén, want zij zenden vanavond de laatste aflevering van ‘Baptiste’ uit. Zie, dat vinden wij nu jammer!

‘Shades of Blue’, 23u10 op VTM

NBC

Wie liever ‘Jenny from the block’ ziet acteren, kunnen we dan weer ‘Shades of Blue’ aanraden. VTM zendt vanavond de eerste aflevering van het derde (en laatse) seizoen uit van deze politiereeks waarin JLo de rol van agente Harlee Santos op zich neemt.

‘Gordon Ramsay’s 24 Hours to Hell and Back’, 20u40 op Vitaya

Gordon Ramsay
YouTube Gordon Ramsay

Ben jij in het diepste van je ziel in feite een onverbeterlijke ramptoerist(e)? Dan moet je om 20u40 naar Vitaya kijken. De Britse kok en fulltime brulboei Gordon Ramsay probeert daar in ‘Gordon Ramsay’s 24 Hours to Hell and Back’ immers om op een dag tijd een restaurant in moeilijkheden weer succesvol te maken. Dat er geroepen en getierd wordt, zal ongetwijfeld niet verbazen.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • guido vermeyen

    Eerlijk gezegd, die serie valt tegen..veel te veel toevalligheden, dat bepaalt de sterkte van een serie...De serie 'The Missing' daar speelde 'de manke' een goede rol, nu hij zonder stok loopt is die magie weg...serie is ook te langdradig,