TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Maandag 25 maart

Blind Getrouwd: Line & Victor
VTM Blind Getrouwd: Line & Victor
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Blind Getrouwd’, 20u35 op VTM

Blind Getrouwd - Lenny en Jolien
rv Blind Getrouwd - Lenny en Jolien

Ondertussen zijn Line en Victor, Annelies en Joris, Elke en Tim, Joke en Stijn en Jolien en Lenny al vijf weken met elkaar getrouwd. Naar ‘Blind Getrouwd’-normen een eeuwigheid, en dus komt het moment er ook aan waarop de koppels moeten beslissen of hun ‘I do’ al dan niet een ‘I don’t’ gaat worden. De ramptoerist in ons is al helemaal klaar voor het emotionele tranendal van vanavond!

‘Weg met ons ma’, 21u40 op VTM

Weg met ons ma - Hilde De Baerdemaeker
rv Weg met ons ma - Hilde De Baerdemaeker

Vanavond is het de beurt aan voormalig ‘Familie’-actrice Hilde De Baerdemaeker om samen met haar mama op reis te gaan voor ‘Weg Met Ons Ma’. De twee trekken naar Marokko, waar ze een erg avontuurlijke en emotionele reis beleven. Benieuwd? Zorg dan dat je op 21u40 hebt afgestemd op VTM!

‘Schatten van mensen’, 21u35 op Vier

Schatten van Mensen
VIER Schatten van Mensen

Ook zo triest omdat ‘Stukken Van Mensen’ gedaan is? Niet getreurd, want VIER komt vanaf vanavond met de spin-off ‘Schatten Van Mensen’, waarin de kunsthandelaars zelf in de spotlights staan. Zo is vanavond onder andere te zien hoe experten Bie Baert en Boris Devis naar Frankrijk trekken. Daar hopen ze enkele unieke stuks op de kop te kunnen tikken.

‘Sinan zoekt de klas van Elias’, 22u15 op NPO 1

Sinan Can
ANP Kippa Sinan Can

Sinan Can mocht dan wel geen hoge toppen scheren in de Nederlandse versie van ‘De Mol’, gelukkig is de reportagemaker wél goed in zijn vak. Getuige daarvan: de uitstekende, tweedelige documentaire ‘Sinan Zoekt De Klas Van Elias’. Daarin gaat Sinan - u raad het nooit - op zoek naar de klasgenoten van de 17-jarige Elias. Het had een ontzettend korte zoektocht kunnen zijn, ware het niet dat Elias zeven jaar geleden vanuit z’n geboortestad Aleppo - in Syrië dus - naar Nederland vluchtte.

‘Panorama: The Academy Schools Scandal’, 21u30 op BBC 1

Bronagh Munro: Panorama - The Academy Schools Scandal
RV Bronagh Munro: Panorama - The Academy Schools Scandal

Momenteel staat Amerika op z’n kop door het schandaal rond Hollywoodsterren die grof geld betaalden om hun kinderen op een prestigieuze universiteit binnen te krijgen. Maar zulke praktijken gebeuren heus niet alleen in the US of A, zo blijkt. Reportagemaakster Bronagh Munro onderzocht op welke manieren er in Britse scholen gefoefeld wordt door directies, leerkrachten én leerlingen...
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jozef Van Schuerbeeck

    Ik kijk niet en mis niks. Een deftig programma kan men blijkbaar toch niet meer maken. Alles in functie van de kijkcijfers. Bagger kan men overal krijgen.

  • Liesbet willems

    Ik kijk liever naar down in road. Dat is pas tv

  • Ronny Cuypers

    Niks dat de moeite waard is dus. Dan maar wat hobbyen.