TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Dinsdag 9 juli

Joel Hoylaerts / Photonews
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Switch’, 20u50 op Een

Photo News

Een quiz zonder punten klinkt bizar, maar niet als het gaat om ‘Switch’. Ook vanavond leidt Adriaan Van den Hoof het hele gebeuren - waarbij de kandidaten duizend euro kunnen winnen - in goede banen. En zoals we dat van Adriaan gewoon zijn, hoort daar ook op tijd en stond een mopje bij.

‘Met vier in bed’, 21u45 op VTM

VTM

Toegegeven: wij kijken vooral omdat we de naam van de B&B van vanavond - Gasthof Lederhose - geweldig vinden. En we stiekem dan ook hopen dat eigenaars Frieda en Joris ook in zo’n outfit de deur openen.

‘Lethal weapon S3’, 21u25 op Vier

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Ooit een film, nu een reeks. Voila, meer hoeft u niet te weten om vanavond af te stemmen op het derde seizoen van ‘Lethal weapon’!
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.