TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Zondag 28 april

 Underover op één met Tom Waes en Anna Drijver
VRT Underover op één met Tom Waes en Anna Drijver
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

De Mol, 20u00, VIER

De mol groepsfoto
VIER De mol groepsfoto

Na deze aflevering weten we volgende week de finale speelt in ‘De Mol’. De vier die overblijven in het spel zijn headhunter Bas, piloot Axel, spoedarts Elisabet en ploegbaas Joeri. Vandaag reizen de vier naar Ho Chi Minh City, de grootste stad van Vietnam. De kleine steegjes en achterbuurten van de stad vormen het decor voor een zenuwslopend eindspel, met een torenhoge inzet.

Undercover, 21u00, Eén

Anna Drijver (Kim de Rooij) en Tom Waes (Bob Lemmens)
video VRT Anna Drijver (Kim de Rooij) en Tom Waes (Bob Lemmens)

Met wekelijks meer dan een miljoen kijkers was de terugkeer van Tom Waes als acteur een doorslaand succes. In de seizoensfinale verleidt Bob Ferry eindelijk tot een grote deal. Maar Ferry heeft meer vijanden dan gedacht, waardoor het strak uitgedachte plan volledig dreigt te mislukken.

This Means War,  20u45, VTM

 Chris Pine (FDR Foster) en Tom Hardy (Tuck)
gratis Chris Pine (FDR Foster) en Tom Hardy (Tuck)

FDR en Tuck zijn twee CIA-agenten. Ze zijn onafscheidelijke partners en beste vrienden. Tot ze allebei voor de charmes van Lauren vallen. Wat initieel begon als een verleidingsspel zonder gevolgen en een simpele uitdaging tussen twee vrienden, verandert al snel in een meedogenloze oorlog. De twee spionnen gooien spitstechnologie en hightech spionageapparatuur in de strijd om hun doel te verleiden en de ander buitenspel te zetten.

Surrogates, 20u30, ZES

Bruce Willis
Bruce Willis

2050. De hele wereldbevolking is vervangen door klonen van zichzelf. Daardoor kan iedereen veilig thuis leven en bestaat de nood niet langer om zich in de buitenwereld te begeven. Daardoor is zo goed als alle criminaliteit uit de wereld verdwenen. FBI-agent Tom Greer en zijn partner Jennifer Peters starten een onderzoek naar twee mensen die werden vermoord terwijl hun klonen werden vernietigd in een nachtclub. Een van de slachtoffers is Jarid Canter, de zoon van Lionel Canter, de uitvinder van de klonen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.