TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Studio Tarara
VTM Studio Tarara
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Bargoens’, 21u25 op Een

Bargoens
VRT Bargoens

Vorige week mochten we al een eerste keer kennis maken met de straffe mensen die reportagemaker Eric Goens wist te verzamelen voor het tweede seizoen van ‘Bargoens’. Vanavond mogen we opnieuw vanop de eerste rij toekijken hoe deze lucky six er alles aan doen om hun verhaal een positieve draai te geven. Straffe televisie? We dachten het wel!

‘Studio Tarara’, 20u35 op VTM

Studio Tarara - Koen De Graeve (Rik Bolsens)
Studio Tarara Studio Tarara - Koen De Graeve (Rik Bolsens)

Ja, wij zijn fan van de onvervalste flashback naar de nineties die we dankzij ‘Studio Tarara’ voor de kiezen krijgen. En da’s deze week niet anders, want Christine - de showrunner van ‘Studio Tarara’-  wil dat Rik als Ricky Bolero bij ‘Tien om te zien’ gaat optreden met een remix van het ‘Studio Tarara’-deuntje. Rik ziet dat aanvankelijk niet zitten - zijn sérieux, weet u wel? -, maar zwicht uiteindelijk toch voor de rijkelijke betaling die eraan vasthangt...

‘André Hazes: Ik haal alles uit het leven’, 20u35 op Vijf

Andre Hazes - ik haal alles uit het leven
VIJF Andre Hazes - ik haal alles uit het leven

Hebt u meer zin in iemand die van sérieux niet echt z’n beroep heeft gemaakt? Dan is de docureeks rond André Hazes Jr. waarschijnlijk het ideale alternatief. Vandaag is te zien hoe André twee optredens heeft in het buitenland en daar dan maar meteen een gezinsvakantie aan koppelt. Klinkt als iets dat wij ook eens dringend moeten voorstellen aan onze bazen!
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.