TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Dinsdag 16 april

-
Rond de Noordzee
© VRT - 2019 - Rond de Noordzee
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Rond de Noordzee’, 20u40 op Eén

Rond de Noordzee - Arnout Hauben
© VRT - 2019 Rond de Noordzee - Arnout Hauben

Soms is een einde ook gewoon een begin. Want terwijl op Eén ‘Rond de Noordzee’ - de reportagereeks van Arnout Hauben - z’n ontknoping kent, gaat op NPO  2 de eerste aflevering van de reeks van start. Wie Arnout wil uitwuiven stemt om 20u40 af op Eén, wie de serie nog niet gezien heeft - maar na onze promo alsnog benieuwd is naar de avonturen van Arnout - stemt een kwartiertje vroeger af op NPO 2.

‘La Trêve’, 22u50 op Canvas

We zouden hier gigantische epistels kunnen neerpennen over waarom iedereen naar het tweede seizoen van ‘La Trêve’ moet kijken, maar we gaan dat bewust niet doen. Als u nu nog niet weet hoe spannend het eerste seizoen was van deze Waalse misdaadreeks, dan kan geen hulp meer baten. There, we said it.

‘André Hazes: ik haal alles uit het leven’, 20u35 op Vijf

André Andre Hazes jr
Kristof Ghyselinck André Andre Hazes jr

Ons favoriete Nederlandse exportproduct - na Leerdammer en Geer & Goor weliswaar - laat vanavond zien waarom hij ook in ons landje een chouchou is. Zo deelt André het podium met niemand minder dan ‘onze’ schlagerprins Christoff.

‘Ramsay’s 24 hours to hell and back’, 20u40 op Vitaya

Gordon Ramsay
Photo News Gordon Ramsay

Ben jij in het diepste van je ziel in feite een onverbeterlijke ramptoerist(e)? Dan moet je om 20u40 naar Vitaya kijken. De Britse kok en fulltime brulboei Gordon Ramsay probeert daar in ‘Ramsay’s 24 hours to hell and back’ immers om op een dag tijd een restaurant in moeilijkheden weer succesvol te maken. Dat er geroepen en getierd wordt, zal ongetwijfeld niet verbazen. Onze tip: een shotje per keer dat Gordon ‘f*ck’ zegt. Wedden dat u na drie kwartier niet meer weet waarom u dit aanvankelijk een goed idee leek?
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.