TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Dinsdag 25 juni

anp
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Dit was Yasmine’, 20u40 op Eén

Een beeld van op de uitvaartplechtigheid van Yasmine.
Photo News Een beeld van op de uitvaartplechtigheid van Yasmine.

Vandaag is het precies tien jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van Hilde ‘Yasmine’ Rens, nadat ze op haar 37ste zelfmoord pleegde. Dat de zangeres van ‘Porselein’ en ‘Meisjes aan de macht’ nog niet vergeten is, mag wel blijken uit deze docu. Daarin vertellen familie en vrienden over de echte Yasmine. Ontluisterend mooi en diep triest tegelijkertijd.

‘Love Island’, 21u30 op Vier

Viktor Verhulst en Holly Mae Brood
Joel Hoylaerts / Photonews Viktor Verhulst en Holly Mae Brood

Gisteren kregen de kandidaten van ‘Love Island’ van Holly en Viktor te horen dat ze afscheid moesten nemen van Bradley. Mister Universe Nederland 2018 slaagde er niet in om een koppel te vormen, waardoor zijn zoektocht naar de ware liefde er onherroepelijk opzat. Maar daar stopte het slechte nieuws niet, want vlak erna kregen de Islanders te horen dat er opnieuw een man de liefdesarena moet verlaten. Dit keer stemmen de kijkers, dus niemand is veilig. En ja, dat heeft ook gevolgen voor het stressniveau in de villa...

‘Mayans M.C.’, 23u20 op Q2

Ben jij een grote fan van ‘Sons of Anarchy’? Dan zal je ongetwijfeld ook smullen van ‘Mayans M.C.’, een soort spin-off van eerstgenoemde serie. De reeks was eerder dit jaar al te zien op BBC 2, maar werd nu opgepikt door Q2. Gelukkig maar, want het verhaal van ‘Mayans M.C.’ is immers om van te smullen.  Ook dit keer draait het om een motorbende, de Mayans. Na een lange vijandschap wordt dat clubje uiteindelijk een bondgenoot van de ‘Sons of Anarchy’. De actie vindt dit keer weliswaar niet plaats in Charming, maar in het fictieve grensstadje Santo Padre en draait rond de wraakzuchtige Ezekiel Reyes (J.D. Padro), die na z’n gevangenisstraf een plaatsje in de Mayans wil. Dat daar wel wat gratuit geweld aan te pas komt zo nu en dan, had u ongetwijfeld zelf al kunnen bedenken.

‘Ramsay’s 24 hours to hell and back’, 20u40 op Vitaya

Gordon Ramsay
afp Gordon Ramsay

Ben jij in het diepste van je ziel in feite een onverbeterlijke ramptoerist(e)? Dan moet je om 20u40 naar Vitaya kijken. De Britse kok en fulltime brulboei Gordon Ramsay probeert daar in ‘Ramsay’s 24 hours to hell and back’ immers om op één dag tijd een restaurant in moeilijkheden weer succesvol te maken. Dat er geroepen en getierd wordt, zal ongetwijfeld niet verbazen. Onze tip: een shotje per keer dat Gordon ‘f*ck’ zegt. De kater morgenochtend krijg je er gratis en voor niets bij!
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ronny Martin

    Ondanks alle reclame kijkt er geen kat naar Love Island :) Geeft het op, de mensen zijn dat soort zever eindelijk moe.

  • Ronny Cuypers

    Goed zot om met dit weer voor de tv te gaan hangen. Liever lekker op het terras met een Duveltje en een goed boek.

  • James Holden

    Enorme aanbod? Er is geen fluit te zien op de gewone zenders. Gelukkig is er nog Netflix, YouTube, HBO enz... Ik zou het liefst m'n tv abo opzeggen en enkel nog streamen, maar dat wil vrouwlief (nog) niet...