TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Zondag 21 april

‘Undercover’ met Anna Drijver en Tom Waes
VRT ‘Undercover’ met Anna Drijver en Tom Waes
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Undercover’, 21u op Eén

Tom Waes
Kristof Ghyselinck Tom Waes

Bob (Tom Waes) haalt alles uit de kast om drugsbaron Ferry (Frank Lammers) in de val te laten lopen, maar dat blijkt moeilijker dan gedacht. Bob heeft nog één troefkaart in handen, maar daar heeft hij de hulp van Kim (Anna Drijver) voor nodig...

‘Boer zkt vrouw: de wereld rond’, 19u55 op VTM

Boer zkt vrouw: de wereld rond
Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond Boer zkt vrouw: de wereld rond

De voorbije week mochten de vijf nieuwe agrariërs uit ‘Boer zkt vrouw: de wereld rond’ zich al kort voorstellen na het nieuws van zeven uur. Vandaag presenteren An Lemmens en Dina Tersago de extra lange kick-off-aflevering waarin de boeren de kans krijgen om al hun troeven op tafel te gooien. En ook hun entourage mag zich moeien, want An en Dina gaan langs bij de familie en vrienden van de boeren.

‘De mol’, 20u op Vier

De mol
RV De mol

Ook dit jaar presenteert Gilles De Coster de zoektocht naar de mol. Deze keer gaat die speurtocht niet door in Latijns-Amerika, maar wel in Vietnam. En meer kunnen we daar niet over zeggen, want het moet spannend blijven, toch?

‘The Rookie’, 21u20 op Vijf

Ben jij nog altijd triest dat ‘Castle’ voorgoed gedaan is en je afscheid moest nemen van hoofdrolspeler Nathan Fillion? Goed nieuws, want de man is terug in de nagelnieuwe politieserie ‘The Rookie’. Daarin speelt Nathan de rol van John Nolan, een 40-jarige man die eindelijk z’n droom najaagt om politieman te worden in Los Angeles. Of de ouderdomsdeken onder de rekruten er ook iets van bakt, ontdek je vanaf 21u20 op Vijf!
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.