TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Maandag 22 april

SBS
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘VDB. Ik ben God niet’, 21u15 op Canvas

Foto BELGA

Een docu over een overleden sporter zegt je niets? Think again, want als die overleden sporter het fenomeen Frank Vandenbroucke is, dan is het wel de moeite waard om je afkeer voor sportlui voor één keertje opzij te zetten. In deze docu gaat Lieven Van Gils in zeven afleveringen op zoek naar de mens achter de gevallen wielergod. Dat doet hij door zich te baseren op diens biografie uit 2008, die de titel ‘Ik ben God niet’ meekreeg. Voila, zo weet u toch al waarom deze documentaire zo heet. Oh ja: de stem van VDB wordt ingesproken door de West-Vlaamse rapper Brihang. Of dat al dan niet een goede keuze was, ontdek je vanaf 21u15 op Canvas!

‘Liefde voor muziek’, 20u35 op VTM

Dieter Bacquaert

Ook vanavond kan je op VTM terecht voor de vijfde jaargang van ‘Liefde Voor Muziek’. Nadat schlagerzanger Bart Kaëll vorige week het nieuwe seizoen op gang mocht trappen, is het deze week de beurt aan Milow. “Het is de allereerste keer dat iemand echt de tijd neemt om een eigen versie te maken van mijn songs, dus ik ben heel benieuwd”, liet hij op voorhand optekenen. Awel, wij ook!

‘Gert Late Night’, 21u30 op Vier

SBS

Hoera, want het is eindelijk weer ‘Gert Late Night’ op tv! Hoera, want nu hebben we eindelijk weer iets om naar uit te kijken! Hoera, want André Hazes - Hollandse hoera -, Jinnih Beels - iets minder hoera - en Viktor Verhulst - dubbele hoera - komen langs! Hoera, want hoera!

‘Wallace and Gromit: A Close Shave’, 20u30 op BBC 1

Ja, het is een animatiefilm met kleifiguurtjes. Maar dat wil niet zeggen dat ‘Wallace and Gromit’ per definitie voor kleine kinderen is. Integendeel, want ook wij kunnen hier nog heel erg van genieten. Deze film won trouwens de Oscar voor beste korte animatiefilm. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.