TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Zaterdag 24 augustus

KOS
Tijdens de zomermaanden is er traditioneel weinig op de buis. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die u toch een leuke avond kunnen bezorgen. Veel kijkplezier!

‘Harry Potter and the Order of the Phoenix’, 20u25 op VIER

Ook deze zaterdag zet VIER volop in op tovenaarsleerling Harry Potter. En dus kunnen we de vijfde film uit de franchise op de zender bekijken. Dit keer draait het allemaal rond de terugkeer van Voldemort. Heel de tovenaarsgemeenschap weigert dat te geloven, behalve Harry en Perkamentus. Of het een waanidee is of niet, zal (hopelijk) duidelijk worden vanaf 20u25.

‘(500) Days of Summer’, 20u25 op Vitaya

Worstel jij op zaterdag al eens met de vraag of echte liefde al dan niet bestaat? Dan moet je zeker naar ‘(500) Days of Summer’ kijken, want da’s precies het dilemma waar Summer (Zooey Deschanel) en Tom (Joseph Gordon-Levitt) mee te kampen hebben. Summer gelooft er niet in, terwijl Tom - door verliefd te worden op Summer - dat wél doet. Hoe dat afloopt, gaan we uiteraard niet verklappen!

‘Beste zangers’, 20u30 op NPO 1

Henk Poort
ANP Kippa Henk Poort

Vanaf vandaag kan je op NPO 1 terecht voor de twaalfde jaargang van ‘Beste zangers’, de Nederlandse versie van onze ‘Liefde voor muziek’. Vanavond wordt het werk van  de 63-jarigeoperazanger en musicalstem Henk Poort gecoverd. Toegegeven: wij kennen de man niet, maar dan is onze muzikale verwondering des te groter, toch?

‘Lowlands 2019', 22u30 op NPO 3

ANP

Voor de mensen die te lui waren om naar Pukkelpop af te zakken maar wel willen genieten van een gelijkaardig muziekaanbod, is er nog het tweede (en laatste) deel van de live-registratie van Lowlands. Onder andere Tame Impala en Twenty One Pilots spelen voor u ten dans vanaf 22u30. De koude pintjes moet je wel zelf gaan halen. We kunnen ook niet alles regelen hé...
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.