TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Zondag 5 januari

De twaalf - Maaike Cafmeyer
© VRT- Eyeworks, Thomas Nolf De twaalf - Maaike Cafmeyer
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Kamp Waes’, 20u10 op Een

Tom Waes
Photo News Tom Waes

Onze favoriete durfal Tom Waes rekruteerde voor ‘Kamp Waes’ vijftien kandidaten die de selectieproeven van de Belgian Special Forces moeten doorlopen. Straffen toebak én een kleine promostunt van ons leger? Wij zijn fan!

‘De Twaalf’, 21u00 op Een

Hoera, na ‘Kamp Waes’ is er nog een keertje tijd voor Vlaamse topfictie op zondag! Vanavond komen we in ‘De twaalf’ eindelijk te weten of de volksjury Frie Palmers (Maaike Cafmeyer) schuldig acht aan de moord op Brechtje en Roos. Zal de mening van Holly Ceusters (Charlotte De Bruyne) de bovenhand halen of niet? Je ontdekt het vanaf 21u00 op Eén.

‘Mission impossible - Rogue Nation’, 20u35 op VTM

Een spionnenfilm met Tom Cruise in de hoofdrol. Voila, zo hebben we ‘Rogue nation’ - het vijfde deel van de Mission Impossible’-franchise toch kort voor u samengevat.

‘Saving Private Ryan’, 20u40 op CAZ

In 1998 kwam niet alleen ‘Saving Private Ryan’ uit, maar ook ‘Saving Ryan’s Privates’. Die laatste gaat over een groep soldaten die het geslachtsdeel van hun vriend Ryan willen redden. Gelukkig voor ons heeft CAZ besloten om ‘Saving Private Ryan’ uit te zenden, een oorlogsdrama over de landing van de geallieerden in Normandië. Ook iets waar je - vulgair mopje loading - de ballen voor moet hebben...

‘Toren C’, 21u40 op NPO 3

Maike Meijer & Margot Ros - Hoofdrolspeelsters ‘Toren C’
ANP Kippa Maike Meijer & Margot Ros - Hoofdrolspeelsters ‘Toren C’

Hoeft het allemaal niet zo ernstig? Dan is er gelukkig ook het nieuwe seizoen van de satirische sketchshow ‘Toren C’. Daarin kruipen Maike Meijer en Margot Ros opnieuw in de huid van zo’n veertig typetjes. Dolletjes!
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.