TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Woensdag 22 mei

Maggie De Block in Telefacts
Medialaan Maggie De Block in Telefacts
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Telefacts’, 23u25 op VTM

Koen Geens en Cathérine Moerkerke
Medialaan Koen Geens en Cathérine Moerkerke

Wat verandert er eigenlijk concreet op de werkvloer als politici beslissingen op het hoogste niveau doorvoeren? Minister van justitie Koen Geens, minister van volksgezondheid Maggie De Block en Minister van Armoedebestrijding Liesbeth Homans gaan het veld in om dat aan de lijve te ondervinden. Cathérine Moerkerke neemt ze mee naar de gevangenis, een ziekenhuis en een voedsel verdeelpunt.

‘Top Gun’, 20u35 op CAZ

Tom Cruise
GPN Tom Cruise

De betreurde regisseur Tony Scott stond bekend voor zijn bombastische en visueel gestileerde actiefilms waarin loeiharde rockmuziek en een flitsende montage de kijker geen moment van sereniteit gunnen. Dat is zeker het geval in ‘Top Gun’, waarmee Scott zijn grote doorbraak forceerde.

‘Op naar de 100!’, 20u40 op Eén

Er schuilt een ware Dokter Lecompte in Marcel Vantilt, want de presentator is vastberaden de honderd te halen. Maar dan zal hij zich toch een iets gezondere levensstijl moeten aanmeten. Een povere hart- en conditietest wijst uit dat sport geen onverstandige toevoeging aan zijn routine zou zijn. Ex-atlete Hanna Mariën helpt hem op weg. Op de sofa bij mental coach Elke Geraerts spreekt Marcel vrijuit over zijn angsten, zijn alcoholverslaving en zijn stemmingswisselingen.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rene Van houdt

  Toch makkelijk als je niet verlegen word één dag meedraaien daar gaan ze wat van opsteken,misschien eens 5 jaar meedraaien als ze het dan maar niet in hun rug hebben gekregen, dus stop die cinema en die uw werk zo als het moet !!!!! inplaats van alles af te blokken, het is nooit betaalbaar en toch staat de teller al op 2019.Moest ze op mijn kamer komen zou ik al snel achter de neusdruppeltjes vragen om dit te herzien, daar help je de kleine man mee niet met duurkopen!!!!enzov????

 • frans Venloo

  Verkiezingspropaganda hopelijk ziet de kiezer dit in en geeft zijn stem niet aan OVLD Miljarden sjoemelen - speciale gouden neusdruppelken van Magda - Turteltaks - Stommelijntaksen en noem maat op . Kom hier niet zagen als de schow daarna terug verder gaat .

 • leen hanssens

  Met de verkiezingen in zicht, zetten politici hun beste beentje voor. Schaam jullie.

 • Herman Hermans

  Maggie die de zieke medemens een spuitje wil (inslapen) geven ! Ziekelijk hoe Maggie nu de populaire wilt uithangen bij de zieken terwijl net de zieken heeft gestraft op alle mogelijke manieren.