TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Maandag 29 april

In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Liefde voor muziek’, 20u35 op VTM

VTM

Ook vanavond kan je op VTM terecht voor de vijfde jaargang van ‘Liefde Voor Muziek’. Nadat schlagerzanger Bart Kaëll en Milow de twee vorige weken zich van hun meest muzikale kant mochten laten zien, is het nu de beurt aan Ilse DeLange om te horen wat de andere deelnemers van haar songs gemaakt hebben.

‘De ambassade’, 20u35 op Vier

VIER

Een tijdje terug maakten wij in deze rubriek reclame voor het uitstekende ‘Floortje En De Ambassadeurs.’ Daarin ging reportagemaakster Floortje Dessing langs bij enkele Nederlandse ambassadeurs om te kijken wat die job juist inhoudt. VIER doet sinds enkele weken hetzelfde met Belgische ambassades en consulaten in vijf wereldsteden. Zo toont consul-generaal Jean-Paul Charlier zich vanavond van z’n meest onversaagde kant, want hij gaat op bezoek in de gevaarlijke sloppenwijken van Rio de Janeiro...

‘Matroesjka’s’, 20u35 op Q2

Zin om eens luidkeels ‘Hoereuhhhhh’ naar uw televisiescherm te roepen? Goed nieuws, want vanaf vanavond kan u dat gewoon doen zonder zich schuldig te voelen. Q2 zendt immers opnieuw ‘Matroesjka’s’ uit, de bejubelde dramareeks over een bende Antwerpse vrouwenhandelaars.

‘Harry & Meghan: A Royal Romance’, 20u35 op Vijf

Photo News

Geen zin in muziek, consulaire problemen of een dramaserie? Dan kan je nog altijd naar ‘Harry & Meghan: A Royal Romance’ kijken, de verfilming van het liefdesverhaal van - oh jawel - prins Harry en Meghan Markle. Of dat ook een stomende liefdesgeschiedenis is waar je rode oortjes van krijgt? Je ontdekt het vanaf 20u35 op Vijf!
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.