TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Vrijdag 17 mei

goldfinger
Marie Mgeysen goldfinger
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Creed’, 20u35, VIER

Sylvester Stallone en Michael B. Jordan.
ap Sylvester Stallone en Michael B. Jordan.

Volgens heel wat vrouwen is Michael B. Jordan de knapste man ter wereld. Toeval of niet maar in deze nieuwe Rocky-franchise heet Jordan ook Adonis, What’s in a name? Adonis Johnson is de zoon van de overleden bokser Apollo Creed. Hij droomt van een bokscarrière en trekt daarom naar Philadelphia om in de leer te gaan bij de legendarische Rocky Balboa. Jordan blinkt, ook in zijn acteerwerk.

‘The Voice’, 20u40 op VTM

Bram, Wannes, Ibe, Margarita, Fee en Jazz-Lynn gaan door naar de halve finale
VTM Bram, Wannes, Ibe, Margarita, Fee en Jazz-Lynn gaan door naar de halve finale

Margarita, Fee, Bram, Jazz-Lynn, Wannes en Ibe zijn de zes overgebleven kandidaten in ‘The Voice’ en dus weten we vanavond welke vier stemmen er naar de finale gaan. Spannend, zeker voor jonkies Ibe en Wannes. Al is de grote ster van de avond Alloe ‘I Need a Dollar’ Blacc, hij komt even langs voor een nummertje dat hij destijds met Avicii maakte.

‘Goldfinger’, 20u35, Q2

James Bond - Goldfinger.
rv James Bond - Goldfinger.

Bondklassieker met, laat ons eerlijk zijn, de enige James ‘Sean Connery’ Bond. Alle basisingrediënten van een gesmaakte Bond-martini - humor, actie en bondmeisjes - worden stijlvol gemixt. De Bank van Engeland heeft ontdekt dat iemand grote voorraden goud heeft gestolen en ze verdenken handelaar Auric Goldfinger als betrokkene. De bank neemt James Bond in dienst om het mysterie te ontrafelen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.