TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Zaterdag 17 augustus

Premiere - film - De Buurtpolitie De Tunnel

Cast
Dieter Bacquaert Premiere - film - De Buurtpolitie De Tunnel Cast
Tijdens de zomermaanden is er traditioneel weinig op de buis. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die u toch een leuke avond kunnen bezorgen. Veel kijkplezier!

‘De buurtpolitie: de tunnel’, 20u25 op VTM

De buurtpolitie
VTM De buurtpolitie

Sommige mensen zullen het niet eens zijn met onze keuze voor deze film, maar wij vinden wél dat ‘De Buurtpolitie: De Tunnel’ hier perfect thuishoort. Om niet te zeggen dat we dit in feite een onvervalste cultklassieker vinden!

‘Harry Potter and the goblet of fire’, 20u05

Ook deze zaterdag zet VIER volop in op tovenaarsleerling Harry Potter. En dus kunnen we de vierde film uit de franchise vanaf 20u05 op de zender bekijken. En ‘t is met een spannende wedstrijd deze keer. Dolletjes! 

‘Lowlands 2019', 22u30 op NPO 3

Jorja Smith
ANP Jorja Smith

Voor de mensen die te lui zijn om naar Pukkelpop af te zakken maar wel willen genieten van een gelijkaardig muziekaanbod, is er nog het eerste deel van de live-registratie van Lowlands. Onder andere Jorja Smith en Anne-Marie spelen voor u ten dans vanaf 22u30. De koude pintjes moet je wel zelf gaan halen. We kunnen ook niet alles regelen hé...
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.