TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Woensdag 24 juli

Screenshot ‘The Devil Wears Prada’
Tijdens de zomermaanden is er traditioneel weinig op de buis. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die u toch een leuke avond kunnen bezorgen. Veel kijkplezier!

‘Us’, vanaf vandaag op Proximus en Telenet

Wat zou je doen als blijkt dat je een creepy dubbelganger hebt die er alles aan wil doen om jouw leven over te nemen? Wij zouden het niet weten, maar regisseur Jordan Peele heeft er met ‘Us’ wel een bepaald idee over. Spannend én aardedonker. Niet voor schrikschijters dus!

‘Shanghai knights’, 22u35 op VTM

Hoera! Jackie Chan en Owen Wilson!

‘Chesapeake shores’, 20u35 op Vijf

Chesapeake shores
RV Chesapeake shores

Omdat er op woensdag ook al eens tijd mag zijn voor drama, moeten ze bij Vijf gedacht hebben. En dus gaan ze daar vanavond van start met de eerste twee afleveringen van het derde seizoen van ‘Chesapeake shores’. Daarin zien we hoe Trace (Jesse Metcalfe) na z’n tournee terugkeert naar Abby (Meghan Ory). Klinkt leuk, maar helaas is het dat dus niet. Nu ja: #dramaisnotacrime zeker?

‘The devil wears Prada’, 20u40 op Vitaya

Toegegeven: het lijkt voor velen een droomjob, werken bij een groot modeblad. Maar niet voor Andy Sachs (Anne Hathaway). Zij is pas afgestudeerd als journaliste en droomt van een baan bij een blad dat aan onderzoeksjournalistiek doet. Maar die droom blijkt moeilijker te realiseren dan Andy aanvankelijk dacht. En dus neemt ze een baan aan als assistente van Miranda Priestly (Meryl Streep), de meedogenloze hoofdredactrice van modeblad Runway. Extra argument om te kijken: het blote bovenlijf van ‘The Mentalist’-ster Simon Baker. we geven het maar mee, voor de volledigheid.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Roger Cooks

    Oersaaie en nog idiotere Jackie Chan film. Evenwel respect voor 's mans martiale kunnen.

  • Anonymous

    De tiende keer dat ze de film geven lili en Marleen is wel super tof ze mogen nog veel van vroeger geven zoals moeder waarom leven wij en catwaezel ook super goed familie dieltiens