TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Dinsdag 14 mei

RV
In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Eliot: de weg naar Tel Aviv’, 20u40 op Eén

Screenshot

Omdat het nooit geen kwaad kan om te weten wie ons landje gaat vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv, knutselden de jongens en meisjes van Eén deze korte docu over Eliot in elkaar. Woehoeeee!

‘Eurovisiesongfestival’, 21u op Eén

Getty Images

Ja, er treden vanavond zeventien landen aan in de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival. En ook België zit daarbij. Maar wij kijken vooral omdat we het Israëlische topmodel Bar Refaeli nog eens willen zien (en oké: ook wel omdat we hopen dat er weer heel wat kitscherige acts mee zullen doen...)

‘Succesrijk, Vlaamse ondernemers in het buitenland’, 21u45 op VTM

VTM

Geen zin in een dolgedraaid liedjescircus? Dan is er gelukkig ook nog ‘Succesrijk, Vlaamse ondernemers in het buitenland’ op VTM. Voor de laatste keer tonen vijf Vlaamse ondernemers hoe succesvol ze zijn buiten onze landsgrenzen.

‘Linkeroever’, 22u30 op Q2

Kunnen zingende rariteiten en Vlaamse ondernemers je alsnog gestolen worden? Dan heeft Q2 nog een alternatief in de aanbieding met ‘Linkeroever’. Daarin volgen we Marie (Eline Kuppens), een in zichzelf gekeerde jonge atlete. Wanneer zij instort en verplicht moet rusten, trekt ze in bij haar nieuwe vriend Bobby (Matthias Schoenaerts), die in een appartement op Linkeroever woont. Maar waar hun relatie aanvankelijk goed zit, begint er een en ander mis te lopen wanneer Marie ontdekt dat de vorige huurster van Bobby’s appartement verdwenen is. Ze begint steeds harder te twijfelen of ze Bobby kan vertrouwen, waardoor Marie ook stilaan haar greep op de realiteit verliest...
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gerd Van nieuwenhove

    Zoals steeds pulp en reclame ... Ik kijk naar nederland voor de top praatprogramma’s met inhoud en naar Frankrijk om mjn Frans te verbeteren . Wanneer nog eens foute vrienden ?