TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Vrijdag 23 augustus

Uma Thurman in Kill Bill vol 1
REUTERS Uma Thurman in Kill Bill vol 1
Tijdens de zomermaanden is er traditioneel weinig op de buis. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die u toch een leuke avond kunnen bezorgen. Veel kijkplezier!

‘Johnny English Reborn’, 21u35 op VTM

Johnny English reborn
Photo by Giles Keyte - © 2011 Universal Studios Johnny English reborn

Toegegeven: James Bond is hij niet, maar wij genieten minstens zo hard van de avonturen van de klungelige spion Johnny English. In het tweede deel van de franchise is te zien hoe English (Rowan Atkinson) naar een trainingskamp gestuurd wordt in Azië. Wanneer zijn leidinggevenden horen dat er een moordcomplot op til is tegen de Chinese premier, roepen ze hun onorthodoxe agent meteen tot de actie...

‘Something’s Gotta Give’, 20u35 op Vijf

Something's Gotta Give
Warner B ros Something's Gotta Give

De oude bok en het jonge blaadje... En de mama. Voila, da’s zo ongeveer de korte samenvatting van deze film.

‘Kill Bill: Vol. 1', 20u20 op NPO 3

In dit eerste deel van Quentin Tarantino’s meesterlijke ode aan de betere B-film draait alles om huurmoordenares The Bride (rol van Uma Thurman, nvdr), die op haar eigen bruiloft wordt neergeschoten. Dat gebeurde door haar voormalige handlangers, die handelen in opdracht van haar ex-baas Bill. The Bride overleeft de aanslag, maar door een kogel in haar hoofd ligt ze weliswaar eerst vier jaar in coma. Wanneer ze ontwaakt, is ze vastbesloten om wraak te nemen. Spannend!
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.