Exclusief voor abonnees

Tv-kok Dagný Rós uit ‘Grillmasters’ heeft een moeilijke jeugd gehad: “Ik geef mijn kinderen alles wat ik zelf zo erg heb gemist”

Dagný Rós Ásmundsdóttir
Kristof Ghyselinck Dagný Rós Ásmundsdóttir
Nog even een tussendoortje als gastjurylid in ‘Grillmasters’ deze week, en dan vertrekt Dagný Rós Ásmundsdóttir (47) weer naar ‘haar’ IJsland. Om er aan haar derde kookboek te werken. “Terugkeren naar huis is fijn”, zegt de tv-chef. “Maar ooit is het anders geweest. Als kind heb ik me heel ongelukkig gevoeld in IJsland.”

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Sierens

  Alė daar gaan we weer,via wat rugwerk of andere bij njam terecht gekomen waar ze met haar bereidingen er niet veel van bakt en nu komt het er op aan dat de boekjes gepromoot worden en verkocht uiteraard

 • Peter De Decker

  Doen wij ook, onze kinderen geven wat wij gemist hebben. Liefde en aandacht, en ze zeker niet laten opgroeien in de opvang en bij de grootouders.

 • erik vercammen

  Ijsland is een van de mooiste vakanties die ik ooit gedaan heb. In november geweest! 4x4 gehuurd en rondgetrokken. Die weidsheid, stilte, natuur! En als kers op de taart het noorderlicht zien dansen! Ik ga zeker nog eens terug. Graag eens in de zomer en nog eens in de winter!