Exclusief voor abonnees

Tv-criticus Jules Hanot begrijpt dat VTM ‘Zot Van Koken’ schrapte: “Het is nooit vernieuwend geweest”

Loïc: Zot van Koken
VTM Loïc: Zot van Koken
Voor het eerst in 25 jaar zal er dit najaar in de vooravond geen kookprogramma te zien zijn op VTM. Ook met jonge wolf Loïc Van Impe (26) vond de zender geen antwoord op het enorme succes van ‘Dagelijkse Kost’ op Eén. Onze tv-watcher Jules Hanot begrijpt waarom: “Dat ze nu maar iets zoeken dat niets met koken te maken heeft.” Toch laat VTM Loïc niet helemaal los, en ook hij heeft al nieuwe plannen gemaakt.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
45 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • gianni de moor

  Er zijn kookprogrammas in overvloed,En heel het jaar door zien wel toch herhalingen van herhalingen steeds dezelfde films .Weinig vernieuwende TV.

 • Ian Vandenbossche

  Zoals die gast met potten, pannen, courgettes en tomaten kan gooien, zou hij beter passen in een cocktailbar, of een wokrestaurant. Daar past die show, maar niet in een kookprogramma.

 • Johan Van de Velde

  Niemand kan tippen aan Jeroen Meus. Punt.

 • Daniel Wouters

  Het is niet omdat je de gerechten hebt ingeoefend met je vader dat je het kan overbrengen op tv laat het koken over aan de professionals,aan het productiehuis beter screenen en blijf weg van amateurs we zien in hospitaaldocu ook geen beenhouwer een nier verwijderen.

 • Herbert Verbeeck

  Meus doet zijn ding dan ook op een onnavolgbare wijze, luchtig en soms met streken zoals je zelf in de keuken bezig bent. Eens hier proeven , daar dan wat improvisatie. Buiten categorie hoor.