Tranen, angst en verbazing in eerste aflevering van ‘Blind Gekocht’

VIER
Zonet zond VIER de eerste aflevering van ‘Blind Gekocht’ uit. Het programma waarin Dina Tersago koppels helpt aan een huis dat ze nog nooit gezien hebben, zorgde in de eerste aflevering voor veel verbazing, maar ook voor tranen en lichte angst.

Roxane licht haar familie en vrienden in over ‘Blind Gekocht’

Roxane vertelt het geweldige nieuws aan haar vrienden en familie: ze hebben een huis gekocht. Iedereen reageert meteen enthousiast. Tot ze te weten komen dat ze het huis nog niet gezien hebben...

Bart en Els briefen de woonexperts over hun rode zones

Bart & Els zijn al enkele jaren op zoek naar een huis in Ternat. Wanneer ze woonexperts Bart & Béa briefen, krijgen ze een stratenplan mee met ‘groene’ en ‘rode’ zones in Ternat. Rode zone? No-go!

Bart en Els zien hun nieuwe huis voor het eerst

Het bezoek van Els & Bart aan hun kersverse huis loopt niet van een leien dakje. Ze zien dat er nog erg veel moet gebeuren, en zijn bang dat ze hier niet genoeg budget voor hebben.
41 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Noël Claes

  Je moet een idioot zijn om aan dat programma mee te doen, uw geld geven aan iemand die je niet kent en die persoon mag dan een huis voor je kopen.............

 • Marko Decandt

  Ik moest vooral lachen met de reactie van die Els. Ze moest een woning met karakter hebben en zeker geen nieuwbouw. Dan staat ze daar in tranen dat bijna alles moet gerenoveerd worden. Euh... dus er uiteindelijk uitziet als een nieuwbouw dus?

 • rob callot

  Wie meedoet heeft de regels onderschreven. Wat me verder met verstomming slaat zijn de hoge eisen die de koppels stelden tegenover een daarvoor beperkt budget. Dat ze zelf niet eens beseffen dat dat precies de reden is waarom ze tot nu toe niet kochten. Meer realisme is dus op zijn plaats ( ik zie hetzelfde patroon in huizenjagers trouwens qua verwachtingen en eisen) Het alles erop en eraan syndroom noem ik dit : hoge eisen stellen en niet beseffen dat ze kunnen ingewilligd worden.

 • David Lievens

  Christel De buck, met 50000€ kan je nooit alle vocht in een huis wegkrijgen, elektriciteit vernieuwen, verwarming en dan keuken en badekamer herdoen. Het dak mss ook nog. Ze gaan het er mooi laten uitzien, maar binnen 5j zitten ze weer met pleister die vd muren komt. Ze spraken niet vd oorzaak aanpakken.

 • Jozef Van Schuerbeeck

  Het wordt alsmaar erger. Het ene programma overtreft het andere in waardeloosheid. Wie wilt er naar zulke onnozelheden nog kijken ?