Exclusief voor abonnees

Toon en Frie outen zich als koppel: "Oef, eindelijk geen stiekeme afspraakjes meer in het buitenland"

Toon en Frie
VTM Toon en Frie
Alsof ze voor elkaar gemaakt waren. Zo leerde Vlaanderen Frie (29) en Toon (30) kennen in ‘Blind Getrouwd’. Dat ze vandaag nog altijd verliefd zijn, lag dan ook in de lijn der verwachtingen. "En voor wie het zich afvraagt: Frie kreeg inmiddels wél al bloemen", zegt Toon in Dag Allemaal.

Ter herinnering: wanneer Toon en Frie op tv bespreken wat van iemand een romantisch mens maakt, noemt Toon zichzelf ‘een romantische man, maar niet op een cliché-manier.’ "Als ik jou een plezier wil doen, haal ik gewoon een pak cola light", voegt hij eraan toe. Een grappige uitspraak waarmee hij Vlaanderen definitief voor zich won.

Grappig, ondernemend, vlot, lief... Op Twitter werd al snel de vraag gesteld waaróm dit koppel meedeed aan ‘Blind Getrouwd’: Toon werd zelfs ‘de belichaming van de ideale man’ genoemd. Wat Frie maar al te graag beaamt. Al is zij, uiteraard, heel blij dat hij zich toch inschreef.

Geldverspilling

Na een vlekkeloos parcours op tv wonen de twee nu onder hetzelfde dak. "Frie is bij mij ingetrokken", vertelt Toon. "Het is nogal een geldverspilling om elk apart te blijven wonen, hé."

Dat klinkt weer zo rationeel, Toon. Ook al noem jij jezelf romantisch, we zagen Frie en jou weinig zoenen.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • de bruyn johnny

  Heel veel geluk gewenst. Jullie zijn een heel mooi koppel.

 • Frieda De Becker

  Mooi koppel, twee gelukkige mensen. Veel succes voor de toekomst.

 • Theo Schuermans

  Dat is een mooi koppel, ik wens hen veel geluk toe.

 • carine francoys

  Passen perfect bij elkaar veel succes gewenst..