Tom Waes wordt opnieuw acteur

Tom Waes
Dieter Bacquaert Tom Waes
Tom Waes is binnenkort te zien in 'Undercover', een fictiereeks die in het voorjaar van 2019 uitgezonden zal worden op Eén. 

De serie vertelt het verhaal van Ferry Bouman, een Nederlander die zich de grootste XTC-producent ter wereld mag noemen. Twee politieagenten proberen undercover te infiltreren in zijn netwerk. De man en vrouw spelen een koppel en proberen zo zijn vertrouwen te winnen. De agenten zullen gespeeld worden door Tom Waes en de Nederlandse actrice Anna Drijver. 

Ook voor 'Undercover' op tv komt zullen we Waes nog tegenkomen op het kleine scherm. Vanaf december zien we hem in het volgende seizoen van 'Reizen Waes'. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Louisa Hemels

    super!

  • Mi Janssens

    Het is goed dat Waes doet wat hij wil zolang we maar weer gee overdosis van zijn groot ego krijgen. Wat innerlijk zelfonderzoek zou hem sieren.