Tom Hanks en Steven Spielberg komen met nieuwe ‘Band of Brothers’

Steven Spielberg
Chris Pizzello/Invision/AP Steven Spielberg
Apple TV+ werkt aan een vervolg van de series ‘Band of Brothers’ en ‘The Pacific’. De streamingdienst heeft Steven Spielberg en Tom Hanks, die in 2001 al onderdeel uitmaakten van ‘Band of Brothers’, weten te strikken voor hun nieuwe projecten. Dat meldt Variety.

Het vervolg op de serie ‘Band of Brothers’ gaat ‘Masters of the Air’ heten. In de nieuwe reeks komen waargebeurde verhalen van de bemanning van Amerikaanse bommenwerpers, die in de Tweede Wereldoorlog over Duitsland vlogen, aan bod.

Wanneer de serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Donald L. Miller, op Apple TV+ te zien zal zijn is nog niet bekend. Wel gaat de streamingdienst op 1 november de lucht in.

‘Band of Brothers’ werd vanaf 2001 uitgezonden op HBO. De serie sleepte diverse Emmy’s in de wacht en wist zelfs een Golden Globe te winnen. Ook opvolger ‘The Pacific’ deed het goed bij het publiek. Destijds was acteur Damian Lewis te zien als een van de hoofdrolspelers.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • WILLIAM TAELMAN

    Schitterend

  • Njenny Van tongelen

    Band of Brothers topserie. Wel 10 x herbekeken. Wanneer zou de nieuwe serie uitkomen?

  • Patrick De Maeyer

    Hoera wanneer zal men het hier te ze in krijgen