Tom en Judith eindelijk getrouwd in 'Thuis'

VRT

De trouwe THUIS-kijkers hadden woensdag 1 november al wekenlang met stip aangekruist in hun agenda. Dokter Judith Van Santen (Katrien De Ruysscher) heeft uiteindelijk haar ja-woord gegeven aan haar liefde Tom De Decker (Wim Stevens).

Na de scheiding van haar eerste man Kurt, stond Judith niet meteen te springen om opnieuw te trouwen. Maar Tom kon de liefde van zijn leven toch over de streep trekken, en uitgerekend op Allerheiligen trouwden ze. 

De opnames van het langverwachte huwelijk van Tom en Judith dateren al van augustus. Kijk op deze achter de schermen beelden mee in welke bruidsjurk Judith straalt en hoe strak Tom in zijn pak zit. En blik mee terug met de acteurs op de opnames van de grote dag.

VRT
VRT
VRT
VRT
VRT3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marc Antwerp

    Wat mij stoorde was dat ze voor de schepen geen ander personage neergezet hebben. Open hemd totaal onverzorgd of was het een vingerwijzing dat al degenen die op onze kosten leven, totaal geen respect hebben voor de gewone burger ?

  • drup van den broecke

    mja eddy, maar ondertussen hebt ge wel iets gelezen waar ge redelijk tegen zijt... en wie leest, die kijkt... want anders negeert ge dat gewoon... pijnlijk zeker?

  • Eddy DESMET

    Hoe is het mogelijk dat mensen zo opgaan in een compleet fictieve serie. Je houdt het niet voor mogelijk dat men daar zo in opgaat ...