Toen de stroom uitviel op 'Temptation Island': "Gino jij maakt me zot"

Deborah en Gino tijdens de stroompanne op 'Temptation Island'
VIER Deborah en Gino tijdens de stroompanne op 'Temptation Island'
Ongezien een scheve schaats rijden in ‘Temptation Island’? Door de vele camera’s is dat onmogelijk. Of de stroom moest uitvallen. En laat dát nu net gebeurd zijn. Een vrijgeleide voor de hitsige dames en heren, die echter niet doorhadden dat enkele camera’s wel bleven draaien.

We zagen het vorige week al: de stroom zal uitvallen in ‘Temptation Island’. En dat drie uur lang, zo vernemen we uit goede bron. De makers zelf konden het zo spannend niet verzinnen. Al treuren de kandidaten er niet om. Voor zij die plannetjes hadden, die de camera beter niet ziet, was dit een droomscenario.

Over hoe de stroompanne is ontstaan, heeft Fabrizio zijn vermoedens. Hij denkt dat Matthew erachter zit, al dan niet onbewust. "Matthew wilde die avond een broodje roosteren en veroorzaakte een kortsluiting", weet Fabrizio, die het tijdens de stroompanne naar eigen zeggen proper hield. "Daniëlle was te dronken." Al kan hij zonder beeld natuurlijk beweren wat hij wil...
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Luc Willekens

  Puntje derin puntje deruit, Ja zo gaat ie goed Ja zo gaat ie als ie wezen moet... T blijft mooi om te zien Een leugentje om best wil maar t blijft niet bij eentje En ja de speeltijd is bezig Bij sommigen zijn veel beloftes, maar ...... gevoelens kunnen van de ene op de andere dag veranderen Dikke larie hoor, dat deed ie ook tijdens hun relatie zonder weten van zijn vriendin

 • Rudy De Wever

  Dat vele die gemanipuleerde en opgezette zever blijven geloven kan ik echt niet bij, is de huidige jeugd en echt zo dom.

 • Pierre vaneylen

  walgelijk achteraf nog een dozijn psychiaters om de boel op te lappen. Is ook werkgelegenheid zeker?

 • Glenn Verbeeck

  Ja dat mag ze toch zeggen? Wie zegt dat ze verder iets gedaan heeft met hem??

 • Stijn Van Mol

  Genius