Toch een happy end voor één van de twee spitsbroers

Spitsbroers
VTM Spitsbroers
Even zag het er naar uit voor beide spitsbroers. Na een tragisch ongeval nam Alan de schuld op zich om Dennis uit de wind te zetten. Dennis zou immers zijn transfer naar Arsenal kunnen verliezen. Toen de andere bestuurster plots overleed, kwam er echter nog meer op het spel te staan.

 Voor onvrijwillige doodslag kon Alan opnieuw in de gevangenis belanden. Dennis, die zijn zinnen had gezet op de transfer, zag het zelfs na de smeekbeden van zijn broer niet zitten om schuld te bekennen. Zijn advocate trok zelfs met één miljoen euro aan zwijggeld naar Alan, maar die weigerde. 

Uiteindelijk liet Dennis zijn broer in de steek. Net voordat hij met een privévliegtuig naar Arsenal vertrok, probeerde Alan hem nog te overtuigen zich aan te geven. Dennis weigerde, waardoor Alan opnieuw de cel in vloog. Zes maanden later bleek Dennis echter niet aan de bak te komen bij Arsenal FC. Teleurgesteld volgt hij de wedstrijden van zijn ploeg vanuit de tribune, met een beeldschone WAG aan zijn zijde. Dennis’ blik spreekt boekdelen. Geld maakt blijkbaar toch niet gelukkig. 

Zijn broer stapt tegen alle verwachtingen in wél het geluk tegemoet: Alan mag na zes maanden de gevangenis verlaten. Zijn familie, Nina, Ibi en Guy, wachten hem op. Nina heeft nog een bijzondere verrassing: ze blijkt zes maanden zwanger. Zo krijgt één van de twee spitsbroers alsnog een happy end. 
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • nina deyrne

  Het heeft zijn hebreken maar wel een zalige reeks waar ik mijn tv eens voor aansteek!

 • Jennifer Jen

  Wanneer is het 3de seizoen ? Zelden zo'n topserie gezien !!

 • Kristof Lepiouf

  @ VTM Meer van dit, graag nog een 3e seizoen. Laatste aflevering was bangelijk.. Wat een einde

 • Rutger Brandt

  Spoiler alert... Was van plan morgen te kijken