Titanenstrijd op tv: 'The Voice' en 'Temptation' trekken alle kijkers op vrijdagavond

VIER/VTM
VIJF ontwaakte afgelopen vrijdag uit zijn winterslaap en ging met een dubbelaflevering van ‘Temptation Island’ frontaal de strijd aan met ‘The Voice van Vlaanderen’. VTM blijft ruim marktleider, ondanks een verlies na de uitstekende start vorige week. VIJF springt naar de tweede plaats. De VRT is de grote pineut: zowel Eén als Canvas konden amper kijkers trekken. 

Net als vorige week keken er ook naar de tweede auditie van ‘The Voice van Vlaanderen’ om en bij het miljoen kijkers (974.000 kijkers, red). Er waren dan ook enkele straffe talenten aan het werk bij ‘The Voice’, met Eva en Charline als uitschieters. Zo moesten ze bij VTM amper kijkers prijsgeven aan ‘Temptation Island’.

Of er ook bij ‘Temptation Island’ sprake is van veel talenten, valt nog af te wachten. Zowel de koppels als de vrijgezellen hielden zich in tegenstelling tot de voorbije jaren in. Benieuwd of Milou, Rodanya en de anderen zullen zwichten voor de tactische plannetjes die rasverleider Jaimy aan het smeden was. Met gemiddeld 532.000 kijkers voor beide uitzendingen starten ze net iets lager dan vorig jaar. Afgelopen vrijdagavond won ‘The Voice’ dus het pleit.   
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • marnick dedier

    beide programma's getuigen van het laag tot zeer laag verstand van velen, waar is de tijd van de slimme mensen die meededen aan een quiz .