Tine Priem uit 'Thuis': "Naakt gaan zoals Marleen Merckx, dat durf ik niet hoor"

Eén
Actrice Tine Priem speelt nog maar een jaar mee in Thuis, maar haar personage Tamara heeft al enkele liefdesscènes achter de rug. Iets waar Tine best moeite mee heeft. "Ik heb altijd gevonden dat mijn lichaam niet in proportie is", vertelt ze in Dag Allemaal.

Op haar tweede draaidag moest Tine al uit de kleren. Met Bill Barberis dan nog. "Ik was in paniek, want ik was het groentje en kende niemand. Maar achteraf gezien viel het wel mee. Ze stonden voor me klaar met een badjas, en Bill is zo'n lieve gast. Hij stelde me snel op mijn gemak. Jammer dat Bill weg is bij 'Thuis'."

Intussen gaat ze vooral van bil met Bob. Maar die scènes naakt opnemen, zoals Marleen Merckx en Pol Goossen doen, daar is bij haar geen sprake van. "Dat durf ik niet. Ik gebruik een plak-beha. Anders heb je niets van privacy meer. Preuts ben ik niet echt, hoor. Allez, misschien toch een beetje. Nu, als Marleen zichzelf beter kan inleven zónder haar intieme delen te bedekken, alle respect daarvoor."

Ze heeft enkele complexen, vooral over haar cupmaat. "Ik heb altijd gevonden dat mijn lichaam niet in proportie is. Als tiener was ik wat molliger, en dan die kleine boezem daarbij... Weet je, mij zal je nooit in bikini op het strand zien. Ik trek er altijd een T-shirt over aan. Erg, hé. Het wordt tijd dat ik me over die angst zet, maar ja..."

Lees het hele interview vandaag in Dag Allemaal.