Tine Embrechts: "Vroeger was ik echt heel lelijk"

Tine Embrechts
Medialaan Tine Embrechts
Tine Embrechts (42) is heel openhartig bij Sergio Herman in zijn programma 'La Mamma'. “Ik was echt heel lelijk”, zegt de actrice in de uitzending van vanavond.

“Op mijn dertiende begon mijn kin ineens te groeien. Ik werd niet gepest op school, maar wel nageroepen op straat. “Pompbak­smoel, het regent binnen zeker?” Ik begon een andere manier te zoeken om me te wapenen in het leven. Taal en humor werden een soort verdedigingsmechanisme”, vertelt de actrice.

“Ik was best wel onzeker, want je ziet je vriendinnetjes die wel mooi zijn. Ik had ook last van mijn maag en kon niet goed kauwen. Op mijn zeventiende heb ik me laten opereren. Mensen die niet wisten dat ik geopereerd werd, herkenden me achteraf niet meer. Ik heb het niet om esthetische redenen gedaan, maar ik ben wel blij dat het is gebeurd.”

Zelfs nu is het voor Tine Embrechts moeilijk om te kijken naar foto's van toen. “Ik kan ook nooit van mezelf zeggen dat ik een mooie vrouw ben. Wel dat het oké is.”
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Nadi Dima

  Ik vind haar een topvrouw haar humor en charme hebben niet alleen vrouwen!

 • kelly stroobantd

  Denk dat het neusje ook gedaan is maar veel respect voor je tinne . Toffe madame !

 • nina deyrne

  “Ik kan ook nooit van mezelf zeggen dat ik een mooie vrouw ben. Wel dat het oké is.” Voor die topmodellen in de reacties die niet kunnen lezen.

 • Hendrik Hollemaert

  Wat is daar nu de bedoeling van?????

 • Mike Mannaerts

  Nu nog!