Exclusief voor abonnees

Tine Embrechts en Guga Baúl snakken naar vakantie na opnames ‘Goed verlof’: “Op reis met twee tieners en twee peuters: begin er maar aan”

Laurent en Tine zijn klaar om zélf op reis te gaan, samen met hun twee zoontjes, Gaston (4) en Maurice (1,5), en met Tines grotere zonen uit een eerdere relatie, Oscar (15) en Emilio (12).
Joel Hoylaerts / Photo News Laurent en Tine zijn klaar om zélf op reis te gaan, samen met hun twee zoontjes, Gaston (4) en Maurice (1,5), en met Tines grotere zonen uit een eerdere relatie, Oscar (15) en Emilio (12).
Alsof ze nog niet genoeg samen deden - acteren, een nieuw samengesteld gezin met 4 kinderen runnen - presenteert Vlaanderens meest komische koppel nu ook samen een reisprogramma. In 'Goed Verlof' op VTM gaan Tine Embrechts (44) en Guga Baúl (33) vanaf maandag op zoek naar wat de titel belooft, maar laat u vooral niet vangen: "Vakantie? Stréss!"

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marco Debart

    Ik ga als Alleenstaande papa ook met mijn 3 zonen op vakantie. Lijkt me toch geen overdreven zware taak... Als je er niet tegen kunt, dan had je daar moeten aan denken eer je aan kinderen begon.

  • Karine Roeland

    Hoe duren ze 'snakken naar vakantie'? Ze weten niet eens wat werken is. En als je 4 kinderen wilt, moet je niet zagen dat het druk is. Niemand is verplicht om kinderen op de wereld te zetten.