Exclusief voor abonnees

Tine Embrechts en Guga Baúl snakken naar vakantie na opnames ‘Goed verlof’: “Op reis met twee tieners en twee peuters: begin er maar aan”

Laurent en Tine zijn klaar om zélf op reis te gaan, samen met hun twee zoontjes, Gaston (4) en Maurice (1,5), en met Tines grotere zonen uit een eerdere relatie, Oscar (15) en Emilio (12).
Joel Hoylaerts / Photo News Laurent en Tine zijn klaar om zélf op reis te gaan, samen met hun twee zoontjes, Gaston (4) en Maurice (1,5), en met Tines grotere zonen uit een eerdere relatie, Oscar (15) en Emilio (12).
Alsof ze nog niet genoeg samen deden - acteren, een nieuw samengesteld gezin met 4 kinderen runnen - presenteert Vlaanderens meest komische koppel nu ook samen een reisprogramma. In 'Goed Verlof' op VTM gaan Tine Embrechts (44) en Guga Baúl (33) vanaf maandag op zoek naar wat de titel belooft, maar laat u vooral niet vangen: "Vakantie? Stréss!"

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marco Debart

    Ik ga als Alleenstaande papa ook met mijn 3 zonen op vakantie. Lijkt me toch geen overdreven zware taak... Als je er niet tegen kunt, dan had je daar moeten aan denken eer je aan kinderen begon.

  • Karine Roeland

    Hoe duren ze 'snakken naar vakantie'? Ze weten niet eens wat werken is. En als je 4 kinderen wilt, moet je niet zagen dat het druk is. Niemand is verplicht om kinderen op de wereld te zetten.